Vantul Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Suna bine. Benzina sa fie. Nu uitati ca si luni, 24.06.13 este zi libera. Eu prefer Siriul. Este frumos, mult mai liber decat altele, este mai putin "turistic". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 3, 2013 Autor Share Postat Iunie 3, 2013 Cu ce ocazie e liber pe 24? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 ceva sarbatoare, motiv pentru care eu voi fi in Bulgaria ) Stimabililor, hai sa stabilim o zi din iulie sau august, ca-s cele mai mici sanse sa fie deja ceva planificat, si sa incercam sa ne facem planurile viitoare in functie si de cursa. Sau mergeti fara mine, daca va strangeti macar 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 24=Rusaliile (a doua zi), zi nelucratoare incepand de anul trecut. Radu are o idee buna... eu nu am nimic stabilit pt iulie sau august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 3, 2013 Autor Share Postat Iunie 3, 2013 (editat) Asa ramane. Editat Iunie 3, 2013 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 nu asa, ci asa: 20 iulie 2013, plecarea in cursa din Buzau, pana la Brasov, pe Siriu, intoarcerea la pas (ce-o fi insemnand asta ) se tine cu minim 2 oameni, fara sa mai amanam momentul. Cine nu poate, asta este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 (editat) * eeee, daca o mutati in iulie, ma tin si io dupe voi! ...sigur va prind din urmaaaaa! La Brasov, pe undeva unde gasim o parcare cu bere rece! Editat Iunie 3, 2013 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 4, 2013 Autor Share Postat Iunie 4, 2013 Gata! Asa sa-i ramana numele! 20 iulie 2013. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Gata! Asa sa-i ramana numele! 20 iulie 2013. SAU NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 sau POATE! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 5, 2013 Autor Share Postat Iunie 5, 2013 BINE. CAND? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 ba atunci, daca vreti sa iasa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 eu incercasem o gluma. 20 este numele ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 6, 2013 Autor Share Postat Iunie 6, 2013 20 Sa incerc un logo nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 7, 2013 Autor Share Postat Iunie 7, 2013 Cred ca luni apare si logo-ul nou. Tare as mai vrea sa nu ne ploua in ziua cursei... ma uit pe geam si ma apuca amocul cand vad cu cate spume ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 * hai ca iulie a luna' lu' cuptor nu ploua!!! in iulie sunt pe roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 ...sa le-nvart! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 17, 2013 Autor Share Postat Iunie 17, 2013 Asa, asa! Sa ne dam! Abia-astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 ramane pe 20, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 10, 2013 Autor Share Postat Iulie 10, 2013 Moto meu e stricat, daca va strangeti va urez bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 sa ma "$%&§/()?``````§§§>>>_:_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 30, 2013 Autor Share Postat Iulie 30, 2013 exact! Bun. Reinviem mortu? Mi-am reparat motorul si sunt pregatit. Doritori exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Cel mai frumos ar fi sa mai asteptam putin si sa facem cursa pe 20 septembrie, cand vom aniversa un an de cand noi NU am facut aceasta deja legendara cursa moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) Cel mai frumos ar fi sa mai asteptam putin si sa facem cursa pe 20 septembrie, cand vom aniversa un an de cand noi NU am facut aceasta deja legendara cursa moto. Nu vreau sa fiu carcotas, dar tot citesc topicul asta si ceeace tu zici e de Editat Iulie 30, 2013 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 31, 2013 Autor Share Postat Iulie 31, 2013 Mda, sa ne ploua? Ca anul trecut? IceLord, participi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate