IceLord Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Mda, sa ne ploua? Ca anul trecut? IceLord, participi? Ahoi! In Septembrie sunt in concediu si daca imi permit (ca mi-am facut planuri pentru concediu) atunci da. Daca nu nu. Eu sunt mai spontan, de obicei cu cateva zile inainte stiu daca particip sau nu la evenimente. Mie mi-ar place dar cum am zis totul depinde de partea financiara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 1, 2013 Autor Share Postat August 1, 2013 Pai in afara de benzina ce-ar mai fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) Pai in afara de benzina ce-ar mai fi? Potul de participare, probabil. Ai uitat propriul tau regulament? Editat August 1, 2013 de sorinavram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 1, 2013 Autor Share Postat August 1, 2013 N-am uitat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 * tovarasi, astept cu nerabdare startul acestei curse, care va fi o ocazie excelenta pentru mine sa incerc abilitatile de dat pe curbe ale noului meu genunchi (drept). NU voi participa la cursa, dar voi face traseul, ...agale asa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 6, 2013 Autor Share Postat August 6, 2013 (editat) OOO!!! Lume noua! Glumesc! Te asteptam! Hai sa incepem prin a alege o data. Traseul ramane acelasi? 24 August? Suna bine? 1. morpheus. 2. vantul ? 3. sorinavram ? 4. icelord ? 5. cria_p 6. ... ... ... Deci? Editat August 5, 2013 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Eu eu personal zic nu, am alte planuri. Investitie in motor si ceva calatorii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 22, 2013 Autor Share Postat August 22, 2013 Intrucat nu s-a anuntat nimeni iar eu m-am orientat catre alte chestiuni declar subiectul inchis in ce ma priveste. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate