Sari la conținut

Vand simson sport


bach
 Share

Postări Recomandate

Vizitator VULPOIU

Păi sus...

 

Mă ispiteÂşti.

 

Să fac oare "daungreid" de la 350 la 250.....

 

Dac-aÂş dispune de ceva fonduri pentru planificata mea călătorie "de la est la vest"... m-aÂş duce cu una Âşi m-aÂş întoarce cu alta.

"Vise taică vise"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vulpoaie, văd că le vrei pe toate dar nu mergi cu niciuna. Sfat prietenesc de om trecut prin aÂşa ceva: nu da vrabia din mână pe cioara (proverbială) de pe gard. Recunosc, Simsonul lui Alin arată fain cu modificările astea Âşi baÂşca sunt convins că merge grozav. Dar ai Planeta aia numero cinque în ogradă, funcționează, e pe numele tău, n-are găuri în rezervor Âşi unde mai pui că-i mai merge Âşi încărcarea! Păi asta-i Valhalla posesorilor de comuniste!

 

AÂşa că zic eu să te-apuci mai întâi să te plimbi cu motocicleta asta până nu o să te mai lauzi că o trânteÂşti de atâtea ori încât pierzi Âşirul. Mulți alții înaintea noastră au străbătut țăriÂşoara-n lung Âşi-n lat cu Planetele de soiul ăsta, chiar Âşi trăgând după ele ataÂşe încărcate ochi cu neveste, amante, valize, leviere Âşi-aÂşa mai departe.

 

Zeta mea de doi-juma' a făcut zeci de mii de kilometri de când o am (porneÂşte în continuare la prima pedală Âşi-mi consumă maxim cinci litri la sută), mi-a adus la satisfacții de-mi vine s-o pup! Tu o să circuli poate cu un consum chiar mai bun Âşi cu viteză de croazieră mai mare decât ai mei 70 km/h. La motocicleta ta se umblă chiar mai uÂşor la instalația electrică (dacă mai e cazul), la carburator, la filtrul de aer, la cutiile laterale, la cutia de viteze, la alte ciorciobute prin motor, la roata din spate când faci pană (că eu îmi blestem zilele când trebuie s-o scot pe-a Zetei, e mai anevoioasă treaba). Ai frână pe disc pe față, ce să mai!

 

Nu mai bat Âşaua, că vulpea moldovenească a priceput dintotdeauna repede. Dacă ai nevoie de ajutor să-ți punem din nou la punct motocicleta, hai să facem treaba asta Âşi la drum cu tine! Dacă nu, reciteÂşte fraza anterioară.

 

Cât despre Simson, spor la vânzare!

 

:peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...