Speedy.K Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Hmmm, suna interesant... Bucuresti-Penteleu-Bucuresti? Sau ai de gand vreo innoptare pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Buc-Penteleu-Buc! Asa am de gand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Cam 5 ore dus-intos pana-n Varlaam. Plus o ora pauza de masa, la un moment dat. Raman vreo 4 ore de forestiere, ca sa nu plecam cu noaptea in cap si nici sa nu ne intoarcem pe intuneric. Rezonabil... Iau in calcul, dar depinde de ce se intampla vineri si sambata seara, ca am un eveniment de udat serios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Sunt obisnuit sa plec undeva in jur de ira 8! Vedem noi cum stabilim ora de plecare...asta sa fie ultima noastra grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Din curiozitate: mergi pe FE450 pana la Varlaam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 culmea....pana pe Vf. Penteleu...daca sunt in stare...si inapoi pana in Buc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Sorry, "pas" we asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boriss_s Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 salutare vreo iesire ceva maine?... stiu ca e etapa la Buzau si lumea buna se duce acolo dar asa, ceva mai soft pentru incepatori se organizeaza?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 22 iunie 2013 - http://www.HargitaEnduro.ro Va asteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 iese careva maine la coclau? ca nu prea as sta pe acasa... da-ti un PM pt cei care vor sa iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Da' de ce pm? E secret? Aici nu pot sa anunt poporul ca vin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Maine ne dam pe aici pe langa barlog! Da' duminica care mergi mai spre munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Krong, pana la urma dai curs invitatiei mele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 nu e bre secret ) zi-mi pe la ce ora poti sa mergi si tuca eu nu am mai fost pe acolo si ma pierd sigur pe drum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Throttle...despre ce invitatie e vorba? Spune tot...in public! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Bagati si voi un update daca si pe unde iesiti azi/maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Azi la coclau! Maine...stabilim impreuna care vrem sa mergem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 23, 2013 Autor Share Postat Iunie 23, 2013 leaota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 mdea....ce sa spun?!....MOR DE INVIDIE ca nu am stiut! Io ma duc maine pe Iezer...poate mai ma tratez de invidia asta care ma roade vazand pozele voastre! Care vrea sa se dea prin zona...sa zica aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 +1 pe Iezer maine, 2 deocamdata. Mai vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Urcarea pe Iezer se amana! A plouat torential 3 ore in zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 ahhh si iti este frica sa mergi pe namol? ) iti murdaresti pantalonii madhead topiti??? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Pe muntii inalti nu exista noroi. Noroi se formeaza doar pe drumurile nepavate, intens circulate si in zonele de ses si dealurile joase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Eram in blugi! Bine punctat de andrei belcic! Insa te invit pe matale(Alex) sa urci....nu acuma cand e umeda treaba...ci peste 1 saptamana!....si daca reusesti nu o sa-ti zic motociclist....ci lucrator la drumuri si poduri! Sac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 adica sa incerc sa urc cand este uscat pe jos??? o sa o fac si pe asta...dar cand revin de la ieseala din week end ca nu imi e frica de un pic de noroi de caldura am inceput sa prind eu frica acum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate