o_OwNz Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 RIDE OF THE CENTURY (ROC) Intrunire moto din USA una din cele mai frumoase intruniri moto (parerea mea) vroiam sa impart cu voi cateva filmulete de pe yt:) poate vom fi si noi asa uniti candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niniarges Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) am urmarit si eu roc 11 si de curand 12..oamenii astia fac niste chestii f tari, se bazeaza mai mult p stunt...stiu sa se distreze...niste outlawz urbani Editat Septembrie 28, 2012 de Hardcore23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) uitate ce sosele au...ce spatiu au,asta da comunitate moto,nu ca la noi,nu ne ajutam unu pe altu la nevoie si multe are prostii,nu mai intru in detalii,bravo lor si in mare parte stiu sa mearga in grup,ceea ce presupune multa responsabilitate,cu mici greseli ca orice om Editat Septembrie 28, 2012 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 uitate ce sosele au...ce spatiu au,asta da comunitate moto,nu ca la noi,nu ne ajutam unu pe altu la nevoie si multe are prostii,nu mai intru in detalii,bravo lor si in mare parte stiu sa mearga in grup,ceea ce presupune multa responsabilitate,cu mici greseli ca orice om Bine ca te-ai dus sa te culci man !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Super tare da in america vad ca este la moda tricoul cu paltalonii scurti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Super tare da in america vad ca este la moda tricoul cu paltalonii scurti Si fara casca in 70 % din cazuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joao Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 (editat) anul asta i-a cam incurcat militia pentru cine vrea sa vada ce s-a intamplat la ROC 2012, si parerile celor care au participat : https://www.facebook.com/StreetfighterzROC Editat Septembrie 29, 2012 de joao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Am vazut si eu filmuletele alea acum ceva timp. N-am cuvinte.. Cat despre echipament, pt ce? E vreo perversa in curba ? Daca ar fi si la noi ceva de genul, cred ca multi s-ar avanta. Si e doar O DATA pe an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joao Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 pacat ca nu ai avea unde sa faci asa ceva chiar daca s-ar strange lumea... nu ai autostrada, drumuri mai late, drumuri bune.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Am vazut si eu filmuletele alea acum ceva timp. N-am cuvinte.. Cat despre echipament, pt ce? E vreo perversa in curba ? Daca ar fi si la noi ceva de genul, cred ca multi s-ar avanta. Si e doar O DATA pe an. ye...nu este nici o curba...foarte plauzibila treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 (editat) ye...nu este nici o curba...foarte plauzibila treaba Carcotash, cine te pune sa te dai pe-o roata? Stiu video ala, parca era o fata, raJcheta calumea pe spate. Mda un lucru stiu sigur: nu e loc si etc, pt ca toata comunitatea asta sa friga o plimbare de genul asta ANUAL, macar 5%. Ideea e sa n-o arzi in casa pe forum si sa iesi in plm, ca d-aia ai motorul.. Editat Septembrie 29, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 prietenas am zis ca e cool ce fac ei da ochii tau nu vad ca jumate din ei o ard pe o roata?in fine dute date si tu in tricou si shorts cu +100 motociclisti dintre care 30 o ard numa intr-o roata pe langa curu tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 prietenas am zis ca e cool ce fac ei da ochii tau nu vad ca jumate din ei o ard pe o roata?in fine dute date si tu in tricou si shorts cu +100 motociclisti dintre care 30 o ard numa intr-o roata pe langa curu tau Fiecare o face pe pielea lui.... Poti sa te duci si in chiloti , atata vreme cat stai mai departe si pastrezi distanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 (editat) acolo majoritatea sunt stunteri profesionisti s-a mai discutat organizarea a ceva asemanator si la noi, dar fara prea mare succes ar fii frumos sa se organizeze si la noi anual o parada a tuturor motociclistilor, fara mers pe o roata si alte nebuneli. ceva asemanator cu paradele de pe la intruniri, dar intr-un numar mult mai mare. ...dar nu stiu cata lumea este dispusa sa mearga pana la sibiu doar pentru asa ceva Editat Septembrie 29, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Parca sunt purecii pe caine asa merg. Cam cu cate victime se termina parada asta in fecare an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Fiecare o face pe pielea lui.... Poti sa te duci si in chiloti , atata vreme cat stai mai departe si pastrezi distanta. sau la pelea goala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 sau la pelea goala Da, si folosesti intrumentul pe post de crashpad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niniarges Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 acolo majoritatea sunt stunteri profesionisti s-a mai discutat organizarea a ceva asemanator si la noi, dar fara prea mare succes ar fii frumos sa se organizeze si la noi anual o parada a tuturor motociclistilor, fara mers pe o roata si alte nebuneli. ceva asemanator cu paradele de pe la intruniri, dar intr-un numar mult mai mare. ...dar nu stiu cata lumea este dispusa sa mearga pana la sibiu doar pentru asa ceva Dar de ce la Sibiu ? De ce nu la Bucuresti(ca de acolo ar veni foarte multi),sau Pitesti(ca e la jumatate si e mai aproape pentru cei din Valcea si Sibiu).Gen o plimbare pe autostrada pana la Bucuresti si inapoi,sau Pitesti-Valea Oltului-Transfagarasan-Pitesti)(desigur astea sunt decat niste exemple).Sa reziste 2 ani toata faza,si apoi or sa vina din ce in ce mai multi.Si ar merge si la noi cu stunt,dar respectivii ori sa mearga in fata de tot ori in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate