Sari la conținut

Cu comunistele, înainte!


Vizitator VULPOIU
 Share

Postări Recomandate

Între 4 și 7 octombrie...

 

Anul acesta Zilele Hușului vor debuta joi, 4 octombrie la ora 16 cu un discurs al primarului Ioan Ciupilan, urmat de o frumoasă parada a portului popular. În această primă zi de sărbătoare pe scena vor urca ansamblul folcloric „Trandafir de la Moldova”, ansamblul folcloric „Sălcioara Prutului”, iar la final ansamblul folcloric „Răzeșii Pogonești”. La finalul zilei, hușenii se vor bucura de un minunat foc de artificii care se anunță că va dura minim 10 minute.

 

Vineri, 5 octombrie, a doua zi de festivități, va începe prin câteva drumeții în împrejurimiile orașului, apoi urmate de o minunată expoziție a salonului de grafică satirică “Damigenius”. Spre seară vom avea un concert susținut de Fanfara de la Huși, iar apoi, pentru deliciul tinerilor hușeni, pe secena vor concerta liceenii de la Blast Zone și consacratul artist Alex Velea.

 

Sâmbătă, 6 octombrie, în a treia zi de sarbătoare se va organiza “Târgul meșterilor populari“, iar incepând cu ora 17 vor concerta Fanfara de la Huși, Maria Murgoci împreună cu ansamblul folcloric “Țara Vrancei”, Folk Addict și faimosul CRBL. Dupa finalul concertului tinerii se vor bucura de discotecă in aer liber.

 

Duminică, 7 octombrie, în ultima zi de manifestații pe scena vor concerta Fanfara Rotaria de la Vaslui, Mioara Velicu alături de ansamblul “Trandafir de la Moldova”, B.A. Soul, Alexandra Ungureanu & CRUSH, iar la sfârșitul concertului ne vor încanta auzul cei de la CARGO, urmat de un formidabil foc de artificii!

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator VULPOIU

Localnicii nu au nici o treabă. Nici Primăria, nici Casa de Cultură.

Se ocupă de tot o firmă de organizare evenimente.

Oricum sîmbătă cică alde kelea cucului , duminică seara e concertul CARGO., singurul care merită.

 

deci.... ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cargo si Compact au mai "cantat" vara asta inca in 2 locatii, adica ei habar nu aveau ca trebuie sa participe.

 

/index.php?/topic/683326-lacul-paltinu-concert-compact/

 

http://newsbv.ro/2012/motociclistii-se-intalnesc-la-festivalul-norii-de-la-cristian-concerteaza-cargo-parazitii-si-conexiuni/

 

Evident, in ambele eventuri au fnctionat doar standurile de mici si bere si boxele cu manele

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator VULPOIU

Vreunul din voi?

 

Că restul.... parc-ar veni în Africa...

 

SUBIECT ÎNCHIS

 

Deci da, deci nu țin jăfurili comuniste pîn-aici.

Iaca-i bun, oaia rămîne întreagă.

ÂŞ-altădată tot aÂşa pretini să hiți.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dac'ai scrie cu cuvinte romanesti (fara regionalisme)..........poate ar mai intelege lumea dar daca te tot prostesti doar asa pentru popularitate pe forum..... Domn' Injiner.......

 

Na ca ti-am dat si UP la topic....

Editat de Lolo_ID
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nene Lolo, eu nu am nimic cu felul in care scrie Vulpoiul, roman moldovean este sa scrie in grai moldovenesc cu regionalisme si forme regionale. Transilvaneanul sa scrie in al lui, olteanul etc. ca fiecare trebuie sa fie mandru de cum s-a transmis limba din stramosi si in general treaba ar fi mai bine daca pe plan local oamenii ar trage sa fie mai cu mot.

 

@VULPOIU tu te asteptai sa anunti cu o saptamana inainte ca vin zilele Husiului si sa vorbesti cu o zi inainte cu nea primaru si nea gaboru si gata asta e curata intalnire moto si o sa vina hoarde de frati motociclisti? Unde sa vina asa cu entuziasm, la tien in curte? Mai ales toamna cand toata lumea munceste sau aranjeaza treburile pentru iarna.

Asta-i cea mai tare " PUTE secțiunea asta de călători, în jurul cozii, între chei, făgăraÂşe, iar pîn la Nehoiu e aventura vieții lor... CI de motocicliÂşti are Âşi țara asta...

Rspect... din marÂşarier.

"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator VULPOIU
(fara regionalisme)..........poate ar mai intelege lumea ..... Domn' Injiner.......

 

Na ca ti-am dat si UP la topic....

 

De-acu poți să dai Âşi 1000, vorba aia "vaca-i moartă-n păpuÂşoi", don' injiner!

 

VULPOIU tu te asteptai sa anunti cu o saptamana inainte ca vin zilele Husiului si sa vorbesti cu o zi inainte cu nea primaru si nea gaboru si gata asta e curata intalnire moto

 

"Cu o săptămînă înainte", în duminica respectivă am aflat Âşi eu programul, am aÂşteptat să se facă public (duminică dimineață s-a făcut!) ca să Âştiu cine vine să concerteze Âşi cînd. Aveam informații vagi chiar de la responsabilul cu evenimentul (directorul Casei de Cultură) dar nu am vrut să emit zvonuri. Nu e sănătos.

 

DA. Trebuia să mă duc la primar să-mi aprobe ca să nu ne suprapunem peste vreun "teritoriu" de-al lor. Trebuia să mă duc la Biroul Poliției Rutiere să le dau date certe, unde să restricționeze circulația Âşi să vină o maÂşină acolo. Trebuia să mă duc la pensiune să rezolv cu programările (am întrebat la o pensiune locală, v-ar fi făcut reducere de la 110 lei la 80 de lei pe zi, dacă veneați cu un tichet de la mine, ca să nu intre Âşi alți gherțoi la grămadă cu voi), tot acolo aÂş fi luat Âşi salonul vînătoresc, unde s-ar fi desfăÂşurat chefuiala, că locația e de vis.

Am vrut s-o fac cît se poate de bine m-a dus pe mine mintea. Păcat că, iaca, n-am avut cu cine...

 

Altă dată facă cine-o mai vrea. Însă cu întîlnirile moto, m-am cam lămurit. N-am fost la multe, dar am fost Âşi la unele trîmbițate Âşi .... de-acuma, nu-mi mai trebuie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...