cristi74 Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Lucrarea se misca cam incet in ultima vreme dar totusi am reusit sa-i montez rotile cu cauciucuri multumita lui Dani pentru ele , dar acu m-am cam impotmolit la instalatia electrica ..... totusi azi dupa ce m-am lasat pagubas de a mai umbla pe la firele instalatiei gasind o bucata de platbanda prin garaj am inceput incet in a-mi face suportul canistrei de pe atas si dupa cum se vede a cam iesit "comform cu originalul" .... Salut.Suportul a iesit fain dar sudurile trebuie polizate mai bine. Asteptam sa vedem Nipra cum arata in final. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 3, 2013 Autor Share Postat Februarie 3, 2013 Suportul este inca nefinisat si suduriles cam naspa ca am avut doar 3 electrozi si aia uzi de mi-am blestemat zilele sudand cu ei .... dar am plecat asa cum spuneam doar de la a incerca sa fac suportu si nu mai m-am putut opri pana nu l-am gatat . O data cu incalzirea vremii a inceput si Nipru sa capete fata si uite asa se apropie de finalizare si acest proiect . Mai sunt cateva lucruri minore de facut si ceva reglaje frana si pot sa spun ca este cam gata . Cateva foto dar din pacate unele nu au iesit destul de clar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Excelent ! Poţi să însoţeşti, dar cu o rugăminte: solo. Uite aici http://racitcuaer.wordpress.com/2013/02/03/boxereala-de-primavara/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Arata bine, felicitari! Presimt ca o sa se vanda repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 pune-i si banda la sea ca doar a iesit imbracarea destul de OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Am vazut de unde ai plecat... si unde ai ajuns. Felicitari sefu'!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 4, 2013 Autor Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) Si alte cateva foto facute azi . Ar mai fi nevoie de husa atas si un "ochi de pisica " alb pentru laterala atasului care nu il am din pacate . Multumesc pentru aprecieri tuturor . Cei interesati pot suna la 0740376555 . Editat Februarie 4, 2013 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 in laterala atasului e tot ochi de pisica rosu ca pe pantalon stg de far, spatele aripii de atas si s-ar putea ca si pe aparatoare pt fier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 portocaliu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Bravo Ionele, a iesit super! Pe laterale trebuie catadioptri de culoare galben/ portocaliu. Potzi folosi o bucatzica de banda reflectorizanta autoadeziva de care se lipeste pe lateralele camioanelor. Se decupeaza f. usor cu foarfeca. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Io ţi-aş sugera s-o păstrezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 foarte reusit! poate totusi gasesti si o roata, aia e pe atas e ca nuca-n perete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 1, 2013 Autor Share Postat Martie 1, 2013 Asa este ...multumita lui Dani am schimbat si roata de rezerva acum avand una originala pe spite si am luat din targ si "ochi de pisica " portocaliu cu gaura de surub pe mijloc si s-a potrivit la fix . Motocicleta se vinde la suma de 1500 euro pentru cei interesati intradevar de ea .....pt ceilalti care le place sa negocieze pretul este mai mare ...asta asa pentru a-si putea satisface placerea negocierii Avand prin garaj aceasta canistra de 20 L si impiedicandu-ma de ea ....am zis sa incerc sa fac o cutie pentru carat diverse lucruri pe care sa o pot monta pe atasul motocicletei . Aceasta ideie am vazuto la cineva si placandu-mi am puso si eu in aplicatie si iata ce a iesit ....deocamdata nu este gata mai trebuie polizate sudurile , pus o clema de inchidere si vopsita . Sper sa va fi dat idei si voua acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate