b374 Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Dar oare la poza de la profil ai platit drepturile de autor, sau e originala? Nu, nu e a mea... ghipsul arata cam la fel dar al meu inca nu e "tunat", caut artist inca... si sper sa iasa mai fain legat de drepturi de autor, e low rez image, folosit in scopuri necomerciale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Baaa, tare rau... La Benny Hill m-am cracanat de ras. Bravos! Unde e Saint Bernard-ul ala? Ca e pacat sa ma duc pe Penteleu si sa-l ratez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Unde e Saint Bernard-ul ala? Ca e pacat sa ma duc pe Penteleu si sa-l ratez... "Catelusul" era un pic mai departe, la Vila Alpin in Comandau... ii plac chingile si e foarte posesiv cu ele. Si e mare. Greu sa iei lucruri care-i plac inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Tare videoclipul...incepi sa te pricepi... Asteptam noul model de gheata enduro-permanent... Catelusul Cezar era cam rasfatat si nu prea raspundea la comenzi... Editat Noiembrie 11, 2012 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Salut! Intrucat participantii la tura nu prea au pus imagini din varf, mi-am permis sa pun eu ceva, poate inspira si pe altii sa faca urcarea. Sper sa nu-i deranjeze pe initiatorii topicului, ce zici Cristache? Filmuletul e mai vechi, eu am fost prin 2010 parca, si nu e filmat HD, dar daca aveti rabdare sa-l urmariti poate o sa vedeti si ceva frumos. Numai bine si Sarbatori Fericite! http://youtu.be/Fbw9AqDV4Uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 (editat) Da - n-avem din varf, pana in varf nu prea era treaba de 200kg+ fara ajutor si mersu' pe jos strica "conditia" Asa ca ne-am oprit la statia meteo. Faine partile pe carare - da' nu-s de vaci. Unde-i cascada? Asta e http://wikimapia.org/#lat=45.526&lon=26.3&z=14&l=0&m=p ? Editat Decembrie 14, 2012 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 frumoase foc plimbarile astea dar pentru mine ... motociclism inseamna sa ma duca motorul nu sa l imping eu iar pentru traseele astea nu m as baga decat cu capra de care sa nnu mi para rau de oglinzi semnale etc..... asa ca bravo celor ce indraznesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 frumoase foc plimbarile astea dar pentru mine ... motociclism inseamna sa ma duca motorul nu sa l imping eu iar pentru traseele astea nu m as baga decat cu capra de care sa nnu mi para rau de oglinzi semnale etc..... asa ca bravo celor ce indraznesc Pe drumul "normal" iti bati joc de capra Daca urci sau cobori prin padure, are sens - adica portiuni din video postat de aGill... dar drumul normal e foarte foarte ok si pt motorete de strada pana spre final unde e bine sa ai niste cauciucuri cat de cat. Nu e de tras decat daca chiar ti-o cauti... parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Unde-i cascada? Asta e http://wikimapia.org/#lat=45.526&lon=26.3&z=14&l=0&m=p ? Daca imi amintesc bine, este cascada Casoca. Se afla in zona, dar nu cred ca e pusa foarte bine ca locatie pe harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 cate de greu de ajuns la cascada ? pot ajunge cu v-stromul pana pe aproape ? (sa stiu daca sa dau comanda de pe acum de semnalizari noi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 cate de greu de ajuns la cascada ? pot ajunge cu v-stromul pana pe aproape ? (sa stiu daca sa dau comanda de pe acum de semnalizari noi ) La cascada se ajunge foarte usor. Se poate si cu moped. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate