Constantin Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Eu merg zilnic cu Burgman-ul la serviciu. Pt iarna ar fi utila o carosare suplimentara, mobila, detasabila, rigida sau elastica. Protectia picioarelor si trunchiului. O solutie este prelata, si daca nu gasesc alta varianta mai comoda, cumpar ceva dedicat, sau de destinatie generala. Totusi o carosare de iarna ar fi mai sic. Ati zarit pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 nu se fabrica asa ceva, in afara de protectiile termice-tucano urbano nu exista altceva. poate daca ai vreo idee si o postezi aici am putea lucra la ea cativa oameni... P.S. am intalnit pe cineva care a modificat carena la scuter si a largit-o... uite poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
28fun Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Protectiile sunt ok. Caroseria modificata e tiganie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 16, 2012 Autor Share Postat Octombrie 16, 2012 Este necesar un sistem cuvertura mobila, cum sunt cele de acoperit lucrurile din portbagaj la auto. Cu stanga se trage cuvertura, chiar si in trafic, ex. daca incepe ploaia. Ramane pozitionata cat a fost trasa. Prin impingere revine. Asezarea pe scuter insa cere aport inventiv. Sa acopere partial lateral picioarele, permitand punerea jos la oprire. O parte rabatabila, poate, in completare pt protectie trunchi. Eu decontez cheltuielile de cercetare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 mai e si varianta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 16, 2012 Autor Share Postat Octombrie 16, 2012 Nu este o solutie utilizabila tot anul.In anotimpul cald nu renteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) pai o facem decapotabila... P.S. mare lucru nu ar fi... Editat Octombrie 16, 2012 de motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 (editat) am asta si sunt multumit de ea. se monteaza si demonteaza relativ usor (vine o chinga pe sub scuter, un elastic se prinde de ghidon si optional prindere la spate; dezavantajul e ca ocupa tot portbagajul). asta e varianta universala si ieftina. exista si varianta dedicata pt fiecare model de scuter (cele pro leg). revenind la termoscutul universal, ii lipseste un sistem antifurt, ca sa pot s-o las pe scuter de cand da frigul pana cand o bag la iernat. in rest, astept sa ajunga la 100 RON protectiile de maini si dupa ce mi le cumpar cred ca o sa-mi pun senile sa pot sa merg si iarna si pentru ca forumul nu subliniaza link-urile, sa fie mai usor: Termoscutul meu: www.all-moto.ro/protectie_universala_maxiscooter_oj_maxi_fast/158.htm Termoscut special pentru fiecare model de scuter: www.all-moto.ro/echipament_moto/impermeabile_moto/protectie_scooter_moto/ Protectie maini: www.all-moto.ro/protectii_maini_oj_pro_hand_plus/159.htm Editat Octombrie 17, 2012 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 protectiile de maini poti sa le faci si tu dintr-o jacheta veche de piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 eram in roma acum cateva saptamani si pe strazi zeci de scuteristi. pac, se lasa cu ploaie si in zece minute, toti scuteristii care treceau pe langa mine aveau o prelata de picioare si o pelerina de ploaie pe ei. si eu as miza tot pe prelata aia, simpla, usor de impachetat, nu tre sa modifici carene si alte nebunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Gata, termoscut am, vin si handguardurile, stie cineva de unde pot face rost de senile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 10, 2014 Autor Share Postat Aprilie 10, 2014 Cu scutul si protectiile de ghidon s-a rezolvat cu partea inferioara. Ce facem la trunchi si la cap? Ploaia pe vizor este totusi o complicatie care ma determina sa iau masina. Nu s-a putut rezolva aceasta problema?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Beneli Adiva 250 , are stergator de parbriz , e unul in Bucuresti inmatriculat , l-am vazut acum 2 ani , ca asta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Oare se gaseste cineva sa fabrice acoperisul si pt alte modele? un kit universal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 30, 2014 Autor Share Postat Octombrie 30, 2014 Au trecut 2 ani si suntem in aceeasi situatie. Am scut termic pt partea inferioara si mansoane pt maini. Dar partea superioara nu este rezolvata. Si aburirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 E cineva care face acoperisuri pt scuter.Are anunt pe olx. Nu stiu de ce nu pot pune link-ul, poate ma ajuta careva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate