delete636 Postat Octombrie 15, 2012 Autor Share Postat Octombrie 15, 2012 acum am ajuns acasa dupa ce am rezolvat cu roata spate, varul meu a dat intr-un canal fara capac, iar eu am spart cauciucul fata...tot intr-o groapa am sa fac un topic la imagini din calatoriile pe 2 roti, unde am sa incerc sa povestesc in mare peripetiile de la bulgari dar nu acum, acum trebuie sa dorm:), in ultimele 56 de ore am dormit 5 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 15, 2012 Admin Share Postat Octombrie 15, 2012 Lasa, astea sa fie toate ghinioanele tale! Sper sa inveti si data viitoare sa lasi mobra deoparte cum se insereaza, nu se merita riscul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 nu ai vazut indicatorul de la intrarea in bulgaria ? " ENDURO MOTORCYCLES ONLY" sau l-ai vazut si nu ai inteles ca scria in ruseste ...scuze de off ...faceam doar putin haz de necaz.....scuze inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Tara de calcat.Noi,bulgarii si albanezii suntem in Europa numa dpdv al hartilor,geografic general acceptat. De fapt in mod real suntem pe acolo pe langa Kazahstan,Uzbekistan,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Eu vreau sa ramana asa, cat mai putin accesate de motorete de rand. Cel putin Romania e patria enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate