ZuZu26 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Motoarele alea noi C.tech cum sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Pai n-ai tu C-Tech 08? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Pai n-ai tu C-Tech 08? am intrebat pt ca ma duc azi sa.mi iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super B Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 am intrebat pt ca ma duc azi sa.mi iau Jet-Force C-Tech sunt foarte reusite...probleme au fost cu alea pe injectie...dar C-Tech sunt pe carburatie.......dar apropous..vrei sa-ti iei nou..?sau second..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 no ti lai luat?baga poze.si zine cum merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilulilu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salut! Cine este interesat in a lucra ca livrator de pizza pentru "PHD by Pizza Hut" este invitat sa depuna CV la magazinul din Calea Vitan nr.23D sau in Calea Dorobanti 5-7 (Pizza Hut). Ne puteti contacta si pe www.PHDpizza.ro sau la telefon 021 201 17 60 sau 0749 099 041. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
day_light Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Am un scuter Peugeot V-Clic 4T si vreau sa ii scot limitarea de viteza...care ma poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 salut!de curand si-a luat un tovarash de al meu un peugeot jet force c-tech si are o bujie pe el care cred ca nu e a lui!Merge ce merge si la un moment dat ii da rateu si se opreste!Scot bujia si e ,,uda" de la benzina presupun dar nici scanteia nu e cine stei ce de ea!Stit cumva ce bujie trb pusa!o serie ceva sa se duca sa-si caute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Bujie NGK CR9EB gasesti la orice magazin...bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctlnext Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Salut.Va rog sa ma ajutati sa gasesc si eu un manual pentru un speedfight 2 de 49 cmc,ca am cautat de ma luat capul si nu am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 mai vin cu o nalemaurire...cum naiba pot schimba apa din sistemul de racire s-o in locuiesc cu apa+antigel ca tot vine frigu acuma... M-am uitat in manual da nu gasesc nimic ca sa-mi explice cum si pe unde se scoate apa aceea afara! P.S.Mi-am luat si eu Jet Force:D! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 scoti cele 2 furtune din pompa de apa si iese pe acolo. are cineva o pompa de apa pt jet force? de unde pot sa iau in afara de reprezentanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 stie cineva de unde pot cunpara diferite piese si accosorii pentru jet force-ul meu?Ma refer la un tuning vizual!Deja am cauta pe easyparts si scooter-centre dar sunt foarte putine piese petrnu jet force!mai stiti careva altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 P.S.Mi-am luat si eu Jet Force:D! baga poze cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 trb sa fac!dar am si eu o intrebare..de unde pot cumpara si eu accesorii sau piese pentru un tuning optic pentru jet force-ul meu?Am cautat deja pe easypartrs si scooter-centre dar nu am gasit nimic interesant pentru el?stiti cumva vreun site cu piese exclusiv ptr jet force? Imi poate spune careva de unde pot cumpara o toba sport noua ptr jetu meu?O vreau noua!Si app cum arata rolele de variator la peugeot?Sunt mari cum sunt la SR-urile astea noi sau mai mici?Si ce toba imi puteti recomanda petrnu scuteru meu?Toba cand o cumperi vine cu rolele si arcurile de ambreiaj necesare ei?sau trebuiesc cumparate separat? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 eu mi-am pus toba giannelli. 'eftin - 150 de euro m-a costat . cam rugineste in timp si nu vine cu niciun arc de ambreiaj rolele sunt de 16X13 si dupa indelungi probe (vreo 5 seturi de role de diferite gramaje) din care m-am ales cu o pompa de apa rupta - e 300 RON! si nu gasesti alta aftermarket decat de origine, deci ai grija - cea mai buna solutie tehnica au fost rolele de 7gr pe variator malossi. piesele le-am luat de la ei p.s.: setul e 70cc (65cc de fapt) malossi iron cast. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 revin cu o nua problema la Jet force-ul meu!Zilele trecute am avut o problema cu,carburatorul imi arunca benzina afara din carburator(asta sa rezolvat) numai ca ,atunci cand am ajuns la ultima parte a remontarii carburatorului am aut probleme!Deasupra(un pic spre dreapta) surubului care regleaza relantiu am un fel de surub din bronz care "tine" ca sa zic asa doua fire ce vin din pompa de benzina.1 fir cu un papuc mai mare si alt fir cu un papuc ffff mic.Problema a aparut la cel de-al doilea papuc.In timp ce invarteam de dracia aia mica de pilita am rupt fara sa vreau surubu pe care se infileta ea(piulita aia mica si care imi tine acel contact la locul lui).M-am uitat p net si nu am gasit in nici o schema ceva legat de acel surub din bronz.Si acum va intreb:se gaseste aceea dihanie sa o cumpar?daca da ,unde?Mentionez ca jetforce-ul este un model 2008!Nu stiu daca si la celelalte modele anterioare este acel surub.Sper sa fi inteles ce am vrut sa zic si la ce ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samrapid Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 am un peugeot elyseo 125cc il dau cu 1000 euro merita vazut+incercat sam.rapid@yahoo.com 0726660085 Bucuresti Va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Salut , am descoperit cam tarziu topicul... Asta e Jet-ul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 frumos jet , sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 e luat de nou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) frumos jet , sa-l stapanesti sanatos Multumesc , si tu la fel , sa te duca sanatos. e luat de nou ? E luat de la un prieten , care l-a luat nou. L-a tinut decat 1000 de km si si-a luat ceva mai mare. Editat Ianuarie 24, 2009 de Mr Andrew Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Mamamama ce scuter am avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Repede te bagasi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) Repede te bagasi tu Foame de posturi? Editat Ianuarie 25, 2009 de ZuZu26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate