c0sminel Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 (editat) azi am dat apa afara si am bagat antigel.si deodata pfff prin spatele carcasei de la pompa de apa picura.o dau jos sa vad ce e.pun garnitura nimic.si am dat pompa de apa de tot jos si in spate pe parte rotunda care intra in motor are 2 gauri si pe una din aia picura dc?e dus simeringu sau ce masa are?Problema e ca miercuri trebuie sa plec la Piatra neamt la RAR sa ii fac identificarea Editat Octombrie 15, 2012 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Daca picura ulei,atunci este semeringul si etansarea fata de bloc,daca pica antigel s-a dus presetupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Sper ca nu ai pus antigel pur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 (editat) Faptul ca ai mers cu apa a uzat presetupa iar cand ai pus antigelul care are o anumita aciditate a inceput sa curga. In trecut se intampla frecvent chestia asta la Dacii, bagau romanii apa si cand venea iarna bagau antigel, la multi incepea sa le curga pompa si/sau radiatorul. Editat Octombrie 15, 2012 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 15, 2012 Autor Share Postat Octombrie 15, 2012 (editat) cand lam cumparat nu avea radiator.si la inceput am pus apa distilata dupa am avut ceva probleme am dat o conducta jos si sa pierdut toata apa.si am pus apa de la robinet ca eram nervos cu o garnitura si a ramas cu apa distilata si apa de la robinet.azi am luat antigel ca sa il las pe iarna.si da a inceput sa curga pe la un orificiu din spatele paletei sa zicem asa.....si ce este de facut.se poate schimba ala sau toata pompa? Nu sunt chiar paralel cu mecanik ca sa pun antigel pur.am luat g12(roz) si am facut 50-50 cu apa distilata Editat Octombrie 15, 2012 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Din fericire pentri yamaha se gasesc separat componentele de schimb. Daca ar fi fost honda cumparai pompa cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Sper ca nu ai pus antigel pur. Si eu care credeam ca te-ai saturat de bagatu in seama aiurea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 (editat) cand lam cumparat nu avea radiator.si la inceput am pus apa distilata dupa am avut ceva probleme am dat o conducta jos si sa pierdut toata apa.si am pus apa de la robinet ca eram nervos cu o garnitura si a ramas cu apa distilata si apa de la robinet.azi am luat antigel ca sa il las pe iarna.si da a inceput sa curga pe la un orificiu din spatele paletei sa zicem asa.....si ce este de facut.se poate schimba ala sau toata pompa? Nu sunt chiar paralel cu mecanik ca sa pun antigel pur.am luat g12(roz) si am facut 50-50 cu apa distilata Nu conteaza ca era apa distilata sau de la robinet, ideea e ca in sistemul de racire se baga doar "lichid de racire", adica antigel combinat cu apa. In privinta pompei ti-a raspuns tng. Editat Octombrie 15, 2012 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 (editat) Si eu care credeam ca te-ai saturat de bagatu in seama aiurea ... Si eu care credeam ca nu imi mai urmaresti postarile. Editat Octombrie 15, 2012 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Si eu care credeam ca nu imi mai urmaresti postarile. Daca te urmaream mai aveam inca 1600 de posturi pe langa ce am pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 16, 2012 Autor Share Postat Octombrie 16, 2012 ms.o sa incerc s-a caut simeringurile.sa vad cu ce rezultat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Daca te urmaream mai aveam inca 1600 de posturi pe langa ce am pana acum. Deci mai ai nevoie de 1599. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate