Skrillex Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Merita de stat pe insula cam 3 – 4 zile……..sa poti alerga in voie la rasarit si la apus pe drumurile pustii si sa te bucuri de toate locurile alea Eh, cand zicea Luv ca merita sa stai mai mult pe acolo nu-i dadeai dreptate... Pe motor n-am vazut (inca) Thassosu, dar eu am o regula: nu stau pe drum mai mult decat la destinatie ca nu-s curier si nici tir-ist. Stiu ca multi sunt sclavi pe la joburi, fiecare si-a ales lantul, dar sunt total de acord ca insula aia merita 3-4 zile dedicate, asta ca sa nu simti ca ai parasit-o fara sa vezi nici macar un sfert din ea. Editat Octombrie 23, 2012 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 23, 2012 Admin Share Postat Octombrie 23, 2012 Eh, cand zicea Luv ca merita sa stai mai mult pe acolo nu-i dadeai dreptate... Eu stiu ca pe copii nu-i bine sa-i contrazici ci sa-i lasi sa se lamureasca singuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2012 Autor Share Postat Octombrie 24, 2012 Pe motor n-am vazut (inca) Thassosu, dar eu am o regula: nu stau pe drum mai mult decat la destinatie ca nu-s curier si nici tir-ist. Stiu ca multi sunt sclavi pe la joburi, fiecare si-a ales lantul, dar sunt total de acord ca insula aia merita 3-4 zile dedicate, asta ca sa nu simti ca ai parasit-o fara sa vezi nici macar un sfert din ea. intre a alege sa merg in romania 2 zile si sa stau pe drumuri sa merg in grecia... nici nu ma gandesc sa compar!!!!!! sunt un mare SCLAV insa asta imi permite uneori sa ma si bucur de .... pupatul in c.ur...... mergand cu moto pe unde imi place cat despre thassos.... cred ca am fost de 7 ori pe thasso 3 4 zile erau acum bune de poze si sex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 intre a alege sa merg in romania 2 zile si sa stau pe drumuri sa merg in grecia... nici nu ma gandesc sa compar!!!!!! Intre 2 zile in Romania sau 2 zile prin Grecia, aleg 3-4 zile prin Grecia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Intre 2 zile in Romania sau 2 zile prin Grecia, aleg 3-4 zile prin Grecia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 @ianachim , ai folosit traseul prin Zlatograd ? Stii daca a dat drumul la vama Nymphea ? Asta prin Makaza-Nymphea va fi cel mai scurt drum spre Grecia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2012 Autor Share Postat Octombrie 25, 2012 Intre 2 zile in Romania sau 2 zile prin Grecia, aleg 3-4 zile prin Grecia.... ........ pai .......TU ai alege sa fii" 3- 4 zile IAR EU am FOST .............. @ianachim , ai folosit traseul prin Zlatograd ? Stii daca a dat drumul la vama Nymphea ? Asta prin Makaza-Nymphea va fi cel mai scurt drum spre Grecia . m .am dus si m.am intors pe svilengrad daca va ia dorul de mers eu as evita dimineata prin munti pe la xanti, ultima data in zonele umbrite era mare umezeala nu stiu daca au dat drumul la vama la nymphea prefer sa am un drum drept si cat mai nefolosit in BULGARIA si sa merg dupa prin grecia mai mult rar am vazut radare la greci insa la bg destule pe unde merg de la veliko pana jos in svilengrad e drumul cu mici portiuni de asfalt mai naspa dar nu am vazut niciodata radare decat sa iesi cat mai aproape de vreo vama si sa mergi mult prin bg mai bine drum scurt in bg si dupa autostrada prin grecia sau drum pe malul marii.... pe drumul meu traversez bg in 350 km Ce frumos, bah Ianachime ! Splendoare nu alta ! Mi-ar fi placut sa vin cu tine ! Doctorul mi-a zic ca pot incaleca pe motocicleta, ... insa e musai sa fie saltata pe cricul central ! sanatate bula mica daca apucam primavara poate bagam un thassos asa de wkend.... asta daca imi promiti ca nu mai oprim des pentru fumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Unghiul la camera mai sus,domnu'!Multzumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2012 Autor Share Postat Octombrie 25, 2012 Unghiul la camera mai sus,domnu'!Multzumim! FOARTE CORECT !!! si mie mi .a parut rau ca nu am ridicat mai mult dar eram mort de somn si mi s.a parut lumina f tare si am zis sa nu albesc prea mult ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Unii merg in Thassos cum merg altii pe Cheia Ptii ce pofta mi-ai facut, acu m-as urca pe moto si as merge iar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 foarte frumoasa descriere...pozele...si in primul rand calatoria. cand o sa cresc mare voi face si eu la fel Sergiu....dar tu esti mare!!!!!!!!!!!!..........pai de cat sa bagi o tura prin ro noaptea dupa program,da o fuga pana in thassos.in weekend. Eu am descoperit thassos-ul intr-un weekend tarziu de toamna ca alternativa la o tura de doua zile la vatra dornei....cam aceeasi distanta!!!!!!!!!!! problema este alta............thassos-ul este molipsitor.eu de cinci ani merg de min doua ori pe sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 ianachime, se pare ca n ai succes deloc eu zi sa te lasi de motorism de astia de pe aici, cristache, etc , care vad ca deschid topicuri cu poze, huo ba. lasati-va cu totii de mobrism- mie mi-e rusine sa intru pe topicu cu max 3 pagini...auzi tu, unii merg Bucale - Targoviste si au 13 pagini cel putin si voi va dati mari cu 3 . pe bune, un pic de respect sa aratati celor care chiar se dau , nu ca voi , auzi tu, cica Alexdropoli sau cum s o chema bodega aia din Mall Vitan, si cica te dai cu motorul :-) ura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2012 bai da rai sunteti daca oamneii acolo vor sa mearga ce mai conteaza cat se scrie eu de exemplu am ajuns pana la baneasa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 :)hai ca azi am fost si io un pic, asa ca de toamna fac topic ca vreau 15 pagini - sa ma sustineti ) btw..bext weeknd. lacul Rausor, Arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheLegend Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 am zis sa si scriu...ca mi.au facut unii obs. ca doar arunc asa niste poze........ 2 Sal, bn facute poze, felicitari! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorutzu Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 am zis sa si scriu...ca mi.au facut unii obs. ca doar arunc asa niste poze........ 2 felicitari pentru poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Sergiu....dar tu esti mare!!!!!!!!!!!!..........pai de cat sa bagi o tura prin ro noaptea dupa program, da o fuga pana in thassos.in weekend. Eu am descoperit thassos-ul intr-un weekend tarziu de toamna ca alternativa la o tura de doua zile la vatra dornei....cam aceeasi distanta!!!!!!!!!!! problema este alta............thassos-ul este molipsitor.eu de cinci ani merg de min doua ori pe sezon. unii n-au noroc in viata daca ala cu masina dupa care m-am tinut in noaptea celebra vreo 50km( crezand ca e Vrajitoru) mergea in Thasos acum va puneam si eu poze de acolo. asa o las pentru la anu. oricum m-a imbolnavit ianachim cu treaba asta. la anu decat s-o frec de nebun prin romania ma duc sa hranesc pisicile in Grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate