Rares78 Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 (editat) Salut, Cca. acum o ora mergeam dinspre Muncii spre National Arena, pe bulevardul Basarabiei. Eram pe linia de tramvai in fata spitalului de copii, cand un taximetrist a intros in fata mea, fara sa se asigure. Am franat pana aproape de oprire, dar intram in el, oricum, asa ca am tras usor stanga si l-am acrosat usor in spate, motorul a cazut cu toate ca m-am chinuit sa il tin, motiv pentru care m-am ales cel mai probabil cu o ruptura musculara la piciorul drept. Taximetristul a dat clientii jos si a fugit. Masina e un Opel Corsa sau o Dacia Solenta, are numarul B-39-TMD. Daca il vede cineva prin oras va rog sa imi spuneti si mie la ce companie este taxiul respectiv. Asfalt uscat si zero incidente tuturor Editat Octombrie 28, 2012 de Rares78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 suna la politie.In 2 minute ar trebui sa identifice tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Octombrie 28, 2012 Autor Share Postat Octombrie 28, 2012 (editat) as vrea sa il identific eu primu` Editat Octombrie 28, 2012 de Rares78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Trebuia sa ramai jos,chemat SMURD si asa mai departe, s-a fi miscat foarte repede lucrurile. Nu vorbesc basme,eu asa am procedat cand am observat ca soferul e beat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Octombrie 28, 2012 Autor Share Postat Octombrie 28, 2012 as vrea sa il identific eu primu` ...si spun asta fiindca am ferma convingere ca doar atunci cand o sa ne apucam sa le umflam ochii o sa ii facem sa ne bage in seama...toate actiunile pasnice si civice pentru constientizarea mosilor si soferilor de duminica nu au rezultate vizibile...asa ca da, eu sunt dispus sa ma cobor atat de jos incat sa le umflu ochii...cand li s-or desumfla, poate o sa-i caste a doua oara...scuze celor care dezavueaza ideea sau credinta mea, dar asta e opinia mea personala. Trebuia sa ramai jos,chemat SMURD si asa mai departe, s-a fi miscat foarte repede lucrurile. Nu vorbesc basme,eu asa am procedat cand am observat ca soferul e beat. nu am cazut, am reusit sa raman in picioare, a cazut doar motorul, pe dreapta, fara sa pateasca ceva...din cauza asta am ruptura musculara. Nasol e ca nu pot sa mai calc pe piciorul asta si o sa cam doara o perioada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Fugi la politie si declara accidentul....daca in 24 de ore nu se prezinta de bunavoie...o sa-l cheme politia si oricum o sa va intalniti. La politie o sa fiti amandoi si apoi tre sa-ti dea si asigurarea. Dupa ce termini cu politia atunci poti sa faci si ce ai de gand..... Ai rabdare si fa-o legal.....dupa o poti face si i..... Fugi la locul faptei si cheama salvarea de acolo. Daca vine salvare vine automat si politia....o rezolvi repede asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 (editat) Suna la politie, salvare. Poate se invata minte, sa nu mai intoarca fara sa se asigure... ---------------------------------------------------------------------- Opel Corsa, taxi cu numarul B-39-TMD, licenta numarul 7940, condus de IACOB AUGUSTIN. http://numeredemasin...m/info/B-39-TMD Din partea lu' SiD, insanatosire grabnica ! Suna imediat la politie!!! Editat Octombrie 28, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi! Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 as vrea sa il identific eu primu` Deci mai avem si motociclisti pe forum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Octombrie 28, 2012 Autor Share Postat Octombrie 28, 2012 Suna la politie, salvare. Poate se invata minte, sa nu mai intoarca fara sa se asigure... ---------------------------------------------------------------------- Opel Corsa, taxi cu numarul B-39-TMD, licenta numarul 7940, condus de IACOB AUGUSTIN. http://numeredemasin...m/info/B-39-TMD Din partea lu' SiD, insanatosire grabnica ! Suna imediat la politie!!! Multumesc pt info, o sa incerc sa vad la ce companie de taxi e nenea asta, si o sa ma plimb si eu prin oras cu el... Tnq SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 sfatul meu este sa apelezi la un avocat si la politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 S-ar fi incadrat la fuga de la locul accidentului si l-ar fi cautat imediat acasa,l-ar fi gasit beat si gata dosarul. Acum poti sa mergi pe amiabila sau poti sa mergi la spital ba chiar poti chema ambulanta acasa, durerile pot sa apara dupa cateva ore.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Octombrie 28, 2012 Autor Share Postat Octombrie 28, 2012 sfatul meu este sa apelezi la un avocat si la politie nu este un incident atat de grav incat sa apelez la avocati, dar un ochi albastru ma racoreste...si pe el in constientizeaza ca motociclistii pot sa fie si altfel decat civilizati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobreanu Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Rupe-i gatuuu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Octombrie 28, 2012 Autor Share Postat Octombrie 28, 2012 S-ar fi incadrat la fuga de la locul accidentului si l-ar fi cautat imediat acasa,l-ar fi gasit beat si gata dosarul. Acum poti sa mergi pe amiabila sau poti sa mergi la spital ba chiar poti chema ambulanta acasa, durerile pot sa apara dupa cateva ore.... Nu am ce amiabila sa cer...eu ma dau pe un streetfighter...deci nu am de ce sa ma plang de o zgarietura...dar varianta cu politia si asigurarea nu e rea...asa aflu cam tot ce am nevoie sa stiu...smart thinking bro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Bravo Sei.... Rares eu zic ca umblii mai mult sa-l gasesti prin oras.... Lasa-l sa vina la politie...si dupa aranjezi si tu ce vrei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Declara accidentul la politie deoarece fuga de la locul accidentului cu victima pt. respectivul e infractiune. Daca nici tu nu declari accidentul vei ramne de asemenea fara permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africa Korps Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Eram pe linia de tramvai in fata spitalului de copii, cand un taximetrist a intros in fata mea, fara sa se asigure. Am franat pana aproape de oprire, dar intram in el, oricum, asa ca am tras usor stanga si l-am acrosat usor in spate, Intreb si eu, asta nu e culpa comuna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Octombrie 28, 2012 Autor Share Postat Octombrie 28, 2012 nu, este permisa folosirea liniei de tramvai, atata timp cat nu incomodezi circulatia tramvaiului si nu treci prin statie. ceea ce a facut el a fost neasigurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africa Korps Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 nu, este permisa folosirea liniei de tramvai, atata timp cat nu incomodezi circulatia tramvaiului si nu treci prin statie. ceea ce a facut el a fost neasigurare. Atunci mergi cu incredere la politie. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Mergi la politie numai pt a trage si ala ceva. Daca toti o sa pasam lucrurile asa....asa se invata si ei. Fugi la politie ca sa ramana fara permis si dupa rezolvi si calea neamiabila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoangi Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 (editat) Denumire firma: Iacob Augustin Intreprindere Familiala CUI: 21006065 Numar Registrul Comertului:F40/2675/2004 Cod postal: Localitate:Bucuresti Sector 5 Judet:Municipiul Bucuresti Adresa sediu social:Str. Oltina 3 Stare firma:Inregistrat Din Data 01 Ianuarie 2007 Surasa: http://www.firmepenet.net/Iacob-Augustin-Intreprindere-Familiala-Cod-Fiscal-21006065.html http://www.strazibuc...ada-oltina.html Editat Octombrie 28, 2012 de leoangi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 (editat) Sper ca ai sunat la politie pana acum... Editat Octombrie 28, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Nu ai de ce sa suni la politie,mergi la spital,ai dureri,povestesti iar medicul anunta,apare politistul imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Daca-l "mustruluiesti" bine o sa priceapa mai multe decat daca ramane 3 luni fara permis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Gresit ! Daca-i da buseala, probabil o sa fie el cel reclamat la politie si probabil tot el o sa aiba cel mai mult de pierdut. Corect e, sa fie el cel care anunta politia ( ori sa se prezinte la spital pentru un control si de acolo sa fie anuntata Pol.Rutiera). Taxistul nu si-a jucat corect cartea, putea sa coboare, sa-si ceara scuze si sa gaseasca o metoda de a se impaca cu "partea vatamata", pe langa un potential dosar penal aferent, taximetristul isi pierde painea 3 luni + amenda. Cu soferi d'astia "profesionisti", nu ai ce discuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate