otravel Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Mai bine poze decat cuvinte. https://picasaweb.google.com/117895318233532758824/Toamna2012?authkey=Gv1sRgCOeG9Lnb4MyS1QE# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 ce frumos e pe la tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 dea .... e foarte frumoasa zona aia ... mai ales in perioada de toamna. Am ajuns si eu acu o sapt acasa (prin jud bacau), dar din pacare nu am avut nici un fel de aparat la mine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Calatorului ii sta bine cu drumul ... frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2012 ce frumos e pe la tine... Pai te astept in nord, ca sudul la-i cam batut........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Mai bine poze decat cuvinte. Ei hai, ca mergeau si cateva cuvinte... Ce se asorteaza culoarea frumusetii tale de motor cu peisajul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2012 Ei hai, ca mergeau si cateva cuvinte... Ce se asorteaza culoarea frumusetii tale de motor cu peisajul! Am o placere deosebita sa merg cu moto toamna cand incep sa cada frunzele.Chiar daca uneori dimineata la plecare sunt doar 2-3 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 desi nu ma dau in vant dupa bmw-uri, pot spune ca ai un exemplar foarte frumos! super si pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate