florin46p Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Am o intrebare,se poate sa se strice bateria daca nu e in pozitie verticala ?? Eu mi-am modificat spatele la motor si bateria o sa stea aproape orizontal,deci e vreo problema?bateria e cu acid,capacele sunt din alea ce intra prin presare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Iou cred ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) Da. Placile de plumb sunt facute sa stea in imersie totala, deci bateriile cu acid sunt concepute sa stea doar vertical. Iti poti lua in schimb o baterie cu gel pe care poti s-o pozitionezi cum vrei. Editat Noiembrie 21, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Fa o modificare si aici,poate reusesti cumva sa o aduci in pozitia verticala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 La TDM 900 bateria sta aproape orizontal dar e cu gel...vezi ce te avantajeaza....noua pozitie sau o baterie noua cu gel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2012 O sa incerc sa fac alt suport si sa o pozitionez vertical ca momentan nu am bani sa dau pe alta baterie,poate mai merge asta...ms de raspunsutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 La suzuki SRAD bateria sta intr-o pozitie de aprox 30 grade si e foarte ok. Asta e pozitia la toate bateriile din fabrica ptr aceste moto si e ok. insa, de la 30 grade la aproape orizontal e cale lunga. Si eu tot baterie cu gel recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Am o intrebare,se poate sa se strice bateria daca nu e in pozitie verticala ?? Eu mi-am modificat spatele la motor si bateria o sa stea aproape orizontal,deci e vreo problema?bateria e cu acid,capacele sunt din alea ce intra prin presare Bateriile sigilate (tot ce e BS), la care nu vezi nivelul acidului in ele, pot sta si inclinate sau culcate. Au 6 capace (sau nu au capace deloc) unite pe o bucata de plastic, nu sunt dopuri individuale. Bateriile clasice trebuie sa stea vertical. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2012 Nu se vede niciunde nivelul continutului din baterie,iar capacul e asa cum ici tu,adica 6 capacele legate de un plastic,practic un plastic care are 6 "proeminente"(capace) care intra in fiecare gaura,dar cand am cumparat-o am primit 6 bidonase pe care le-am golit eu in baterie(erau conectate intre ele si fiecare venea in unul dintre locasele bateriei,locas care era prevazut cu un plastic in forma de tepusa care spargea capatul bidonasuli si astfel curgea lichidul in baterie,dupa ce bidonasele erau complet goale fixam eu banda cu capacele pe baterie) si apoi mi s-a spus sa o incarc cu un redresor,deci eu am dedus ca este cu acid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 (editat) Cum a zis si Ceasar,bateria " fara intretinere" se poate pune si culcata.Ce imi vine acuma in cap esti Ducati Monster 750 2002 care are bateria sub rezervor culcata.Si e baterie normala nu cu gel.Poti sa o lasi in ce pozitie vrei tu sa o pui vreo 30 minute sa vezi daca curge ceva.Teoretic nu trebuie. Editat Noiembrie 23, 2012 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Noiembrie 24, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2012 de curs nu curge nimic din ea....deci practic bateria pe care am descris-o eu mai sus se poate pune si in pozitie orizontala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 de curs nu curge nimic din ea....deci practic bateria pe care am descris-o eu mai sus se poate pune si in pozitie orizontala ? Da, fara grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2012 ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate