Sari la conținut

pozitie baterie


florin46p
 Share

Postări Recomandate

Da. Placile de plumb sunt facute sa stea in imersie totala, deci bateriile cu acid sunt concepute sa stea doar vertical. Iti poti lua in schimb o baterie cu gel pe care poti s-o pozitionezi cum vrei.

Editat de nervOptik
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La suzuki SRAD bateria sta intr-o pozitie de aprox 30 grade si e foarte ok. Asta e pozitia la toate bateriile din fabrica ptr aceste moto si e ok. insa, de la 30 grade la aproape orizontal e cale lunga. Si eu tot baterie cu gel recomand!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am o intrebare,se poate sa se strice bateria daca nu e in pozitie verticala ?? Eu mi-am modificat spatele la motor si bateria o sa stea aproape orizontal,deci e vreo problema?bateria e cu acid,capacele sunt din alea ce intra prin presare

Bateriile sigilate (tot ce e BS), la care nu vezi nivelul acidului in ele, pot sta si inclinate sau culcate. Au 6 capace (sau nu au capace deloc) unite pe o bucata de plastic, nu sunt dopuri individuale. Bateriile clasice trebuie sa stea vertical.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu se vede niciunde nivelul continutului din baterie,iar capacul e asa cum ici tu,adica 6 capacele legate de un plastic,practic un plastic care are 6 "proeminente"(capace) care intra in fiecare gaura,dar cand am cumparat-o am primit 6 bidonase pe care le-am golit eu in baterie(erau conectate intre ele si fiecare venea in unul dintre locasele bateriei,locas care era prevazut cu un plastic in forma de tepusa care spargea capatul bidonasuli si astfel curgea lichidul in baterie,dupa ce bidonasele erau complet goale fixam eu banda cu capacele pe baterie) si apoi mi s-a spus sa o incarc cu un redresor,deci eu am dedus ca este cu acid

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum a zis si Ceasar,bateria " fara intretinere" se poate pune si culcata.Ce imi vine acuma in cap esti Ducati Monster 750 2002 care are bateria sub rezervor culcata.Si e baterie normala nu cu gel.Poti sa o lasi in ce pozitie vrei tu sa o pui vreo 30 minute sa vezi daca curge ceva.Teoretic nu trebuie.

Editat de wawessh
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...