ianachim Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 FUERTEVENTURA un RAI pentru motociclisti 20 24 de grade plaje pustii sex pe plaja la greu nudisti de la 4-80 ani asfalt rugos sute de km drum de piatra pentru off cat vezi cu ochii ........ pentru amatori detalii astept berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 23, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 23, 2012 Sper ca nu te-ai impedicat pe plajele alea, sa cazi intr-un castravete.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2012 Sper ca nu te-ai impedicat pe plajele alea, sa cazi intr-un castravete.. sefuuu stai linistit TOATE SI..MERIN..GURILE 'e la locul lor..... nu a intrat ... ulei ... pe nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 FUERTEVENTURA un RAI pentru motociclisti 20 24 de grade Mai ramai o saptamana? Ca as veni sio io Si uite ca gasim si moto mai seriose de inchiriat: http://www.teneriffa-on-bike.de/fahrzeuge.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2012 khk........ iti cam pare rau..... ar trebui sa mutam corul in TENERIFE.... ai astia cam au bancomatele goale.... nu scoatem nici la fier vechi banii pe ele..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Cum teleportam motocicletele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 khk........ iti cam pare rau..... Ma, unii mai trebuie sa si munceasca Te-am rugat sa amanam o saptamana... dar ramane in plan, oricum... Cum teleportam motocicletele? Pai, nu e nevoie. Mai bine zbori si inchiriezi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Cam ce cheltuiala ar fi daca imi aduc de acasa pentru sexu` pe plaja si echipament moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2012 1000 euro de pers pt 8 zile zbor casa si demipensiune la 4 stele moto... am pus preturile mai sus dintr o poza la agentie Ma, unii mai trebuie sa si munceasca Te-am rugat sa amanam o saptamana... dar ramane in plan, oricum... ERAM LEGAT DE O ZI .... anume...... uitasi' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate