Razvann Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 Salut ! acesta e motocicleta pe care mi-am cumparat-o si sper sa-mi aduc numai bucurii - Suzuki Srad . Motorul arata si functioneaza foarte bine.pozele sunt facute dupa ce am cumparat-o. Numai bine! photo sharing sites photo sharing online photo sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 O sa-ti aduca. Bucuria numarul 1: anvelope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 foarte frumoasa,sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 pare foarte bine intretinuta, la cat mai multi km impreuna.! asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoran IasinGrozescu Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 Doamne ajuta , asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 SRAD am si eu dar de 7 juma.ii super motoru.numa griji de tn dar sa nu uiti nici de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 e faina mobra, arata bine la citi ani are.sa o stapinesti sanatos fara evenimente rutiere. asfalt bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 foarte frumos...sezonul viitor te astept la o plimbare prin cluj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 foarte frumos...sezonul viitor te astept la o plimbare prin cluj! Ma bag si io...:-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2012 foarte frumos...sezonul viitor te astept la o plimbare prin cluj! Ma bag si io...:-D Sa vina primavara doar!! multumesc tuturor! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 SA TE BUCURI DE EA !!! FARA EVENIMENTE NEPLACUTE !!! STIU CUM E !!!! SI EU AM AVUT SENZATIA ASTA !!! NE VEDEM CU BINE IN NOUL SEZON !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 (editat) @razvann:e primul tau motor?sau e primul tau motor de 600? "Ma bag si io...:-D" Foarte bine...cum a spus razvan,acum asteptam doar sa vina primavara:D Editat Noiembrie 25, 2012 de Ilea Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Sa ai noroc de ea si asfalt uscat. Recent mi-am achizitionat si eu una identica, an 99. Ne vedem prin oras, salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 te bagi si tu la o plimbare prin cj la primavara?sau numa cei cu suzuki au voie?)glumesc..poate facem o plimbare asa ca intre incepatori din cate vad:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica_Adrian Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 cat ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Ma bag clar, abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2012 sa vina primavara intai baieti apoi mai povestim ) . ne asteapta o iarna urata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Sigur nu vrei sa iesim saptamana viitoare la o tura? Imi iau si eu A-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Wow...a fost bine intretinuta,zici ca e noua Sa-ti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evl Taz Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Frumoasa. Si eu am stat pe ganduri la una din asta. S-o stapanesti sanatos, fara vreun eveniment nedorit! Arata f bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crst_stefan Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 motoru arata nu bn ci f bine. s-o stapanesti sanatos fara nici un fel de incident. da-i ce i trebuie si nu te va lasa la greu nici o data.....! stima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Frumoase motoare , a fost primu motor cu care am inceput clasa 600 si eu (srad`ul) , exact colorit identic cu al tau in aceeasi stare , pot spune ca sunt foarte manevrabile cu toate ca par foarte mari . pe mine m`a carat 10 mi km linistit intr`un sezon fara probleme , iti doresc acelasi lucru si tie si sa ne vedem prin cluj ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutzudlh Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 salut am si eu unul exact ca al tau, merge fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 Wow...a fost bine intretinuta,zici ca e noua Sa-ti traiasca mersi mersi ! Frumoasa. Si eu am stat pe ganduri la una din asta. S-o stapanesti sanatos, fara vreun eveniment nedorit! Arata f bine. mersi ! sa fie numai cu noroc motoru arata nu bn ci f bine. s-o stapanesti sanatos fara nici un fel de incident. da-i ce i trebuie si nu te va lasa la greu nici o data.....! stima ! mersi de sfat ! numai bine ! Frumoase motoare , a fost primu motor cu care am inceput clasa 600 si eu (srad`ul) , exact colorit identic cu al tau in aceeasi stare , pot spune ca sunt foarte manevrabile cu toate ca par foarte mari . pe mine m`a carat 10 mi km linistit intr`un sezon fara probleme , iti doresc acelasi lucru si tie si sa ne vedem prin cluj ! sper sa faca si al meu la fel ! poate imi prezinti motorul tau intr-o zi ! numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 mai razvane ai uitat ca suntem vecini,mie nu imi dai de veste ca ti-ai luat mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate