Nyt Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Bo$$, mie imi place ca da mai mult spre rat. Apreciez si lantul roz rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Subscriu si eu: scapa de semighidoane Edit: sa nu cumva sa ii faci coada si saua de streetfighter la unghi de 50grade ca vin la Buc sa te vanez personal touche! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 ce tobe ai ??cat au costat ? Si eu sunt curios de tobe... Danmoto cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Si eu sunt curios de tobe... Danmoto cumva? scrie mai sus ca sunt din china... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 8, 2012 Autor Share Postat Decembrie 8, 2012 pai ca sa iau raspunsurile in ordine am partea de fata dar nu vand piesele date jos de pe motor tobele sunt intr-adevar danmoto - china ... din punctul meu de vedere merita toti banii si legat de ghidon: oricum ce e pe ea se va schimba dar e foarte posibil sa-i pun un t-bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Si eu am fost interesat de tobele astea dar cand am auzit ca taxele de transport sunt 100dolari m-am cam descurajat. Tu cum le-ai achizitionat? De cat timp le ai si cum se comporta in timp ? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Pacat de motocicleta.....japonezii mai fac si niste sabii taioase raaaaau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 11, 2012 Autor Share Postat Decembrie 11, 2012 Am trecut azi pe la baietii care lucreaza la codita, aripa fata si prinderile de ghidon se pare ca avanseaza si arata bine mai pun o data linkul lor de FB https://www.facebook.com/dinamita.b.custom?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) eu unul inca astept sa vad proiectul cu IJ`ul ca cu X`pixul m`am lamurit ca iti da balega pe spate ) Editat Decembrie 11, 2012 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 11, 2012 Autor Share Postat Decembrie 11, 2012 mai e de lucru si la x pix )) iar ij-u ... aia e alta mancare de peste nu incurcam borcanele aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 pai ideea e in felul urmator: nu umblu sa iti/va castig respectul -> asta implica oarecum o reciprocitate [...] si tin sa clarific alt aspect-> motocicleta nu a fost trantita in momentul in care m-am apucat de ea, toate piesele originale date jos sunt bine mersi invelite in plastic si puse la pastrare. NU am taiat/stricat/sudat absolut pe nici un element de cadru/sasiul al motocicletei. Daca vreau sa o fac stock imi ia fix 2 ore sa ii montez tot la loc. [...] ce ghiolbaneala! cea mai hidoasa aratare vazuta...atat martzoaga cat si vizitiul, mai ales ca vizitiul minte de stinge. pe forumul international de 1100 xx se vede maiestria vizitiului de-a ajuns cu chariota intr-un sant de irigatii...posta acolo si se lauda ii mai lipsesc niste beculete fosforescente si niste mileuri...ha ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 (editat) nici eu nu ma omor in mod special dupa modificare (desi parca are motorisca asta ceva interesant), dar nu ma aprind asa. Mai usor sa nu-ti plezneasca vreo vena PS: povestea era asa: Two yeas ago i "parked" my blackbird in a dich full of wather(old story it is allready posted somewere around here). After that i took off all the fairing and rode the BB naked, It looked like some sort of ratbird like this: After a wile i assembled the bike to its original form but then i got the idea i wanted to rebuild the bike into some sort of a street fighter with some massive changes. So this winter i started my project. Editat Aprilie 16, 2014 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Da, pe cbrxx.com am dat si eu de el, i-am urmarit proiectul sa vad ce iese, dar este mult timp de cand nu a mai zis nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Parca era de vanzare odata. Cine stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 poy pe forumul international recunoaste ca a sarit cu ea in sant, pune si poze cu ea in baltoaca, iar aici se ia de un forumist cum ca cica asa a vrut el s-o faca si ca oricand ii poate pune carenele la loc...plm no comment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Nu-i cam 'scurta' in spate? asa ai de gand sa o lasi? Ce se intampla daca 'aluneci' putin de pe sa, in spate? uile ce se intampla daca aluneca in spate (doamne fereste) https://www.youtube.com/watch?v=uXxOEuCiceo 0:12 sec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 uile ce se intampla daca aluneca in spate (doamne fereste) Ce motorist dobitoc. poy pe forumul international recunoaste ca a sarit cu ea in sant, pune si poze cu ea in baltoaca, iar aici se ia de un forumist cum ca cica asa a vrut el s-o faca si ca oricand ii poate pune carenele la loc...plm no comment! Pai da omule, dar dupa ce a dat cu ea in sant a zis ca a facut ratbike, dupa a facut-o originala din nou si dupa i-au venit ideile de streetfighter. Eu asa am inteles din ce a scris omul acolo. Citeste atent citatul dat de mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 poy pe forumul international recunoaste ca a sarit cu ea in sant, pune si poze cu ea in baltoaca, iar aici se ia de un forumist cum ca cica asa a vrut el s-o faca si ca oricand ii poate pune carenele la loc...plm no comment! bravo sherlock, ai dat verdictu' ... da' cunosti omu' ori mobra ? crezi ca toti care si-au facut fightere au avut trozneli ? vorba ta ... plm no comment ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate