radu85 Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Am vrut sa facem o bucla catre cabana Voina, dar viscolul din creasta ne-a cam sucit planurile Desi a plouat si nins bine, am gasit un loc ferit sub un brad unde am sevit masa de 1 decembire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 felicitari pentru tura, superbe pozele mai ales penultima.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Foarte tarrreeeee ! Cand vad poze de-astea imi pare rau cu nu am si eu o a 2-a moto sa hoinaresc printre peisaje din'astea salbatice pe unde mergeti voi... :)Sper ca nu s-a lasat cu raceli si alte complicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 frumoase poze ! cam rece pe acolo nu ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Sa va fie de bine! Ar fi faina o plimbare pana la Crucea Ateneului dupa ninsoarea asta, intr-o zi cu soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu85 Postat Decembrie 2, 2012 Autor Share Postat Decembrie 2, 2012 Cu raceala am stat bine pentru ca am plecat deja raciti. Eu ma simt un pic mai bine ca inainte. Cui pe cui se scoate. Ar fi ceva pana la cruce, dar zile cu soare de acum pana la primvara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 M-am uitat dupa voi, dar nu prea v-am vazut Eram sus pe Moldoveanu! Faina tura voastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu85 Postat Iunie 1, 2013 Autor Share Postat Iunie 1, 2013 am facut si un film ( acum a iesit de la montaj) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate