motanu' Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 MOTOCLUB HAITA DEVA va organiza in perioada 10-12 mai 2013 a cincea editie a competitiei enduro "enduroPANORAMA-AIRWAVES ". Tabara de baza se afla la Pensiunea Panorama din localitatea Ghelari, judetul Hunedoara. Informatii si stiri pe www.motoclubhaita.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 O sa fie track-ul cursei si pe GPS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Da, dupa !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 deja sunt 150 de inscrisi la B. Mai sunt 50 de locuri Sa nu ziceti ca nu v-am facut atenti si ati dormit pe voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 (editat) deja sunt 150 de inscrisi la B. Mai sunt 50 de locuri Sa nu ziceti ca nu v-am facut atenti si ati dormit pe voi Doar 21 de locuri libere si e gata lista la B. Record! Editat Ianuarie 18, 2013 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 sa moara bibi, vand loc fruntas la enduropanorama.1000 euro fix , include si cazare la 20 m de start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 215 la B? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 pai anul trecut nu au fost 200? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 uite bre o cursa care se respecta, la mai putin de o saptamana pana la start nu e nici o barfa, nici un comentariu... totul e clar! unde mai pui ca aproape s-au inchis inscrierile ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihuk Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Cea mai frumoasa cursa !!!! venim DIRT BIKE RIDERS Baia Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 hai ma, toata lumea inca doarme? comentarii, povesti, drame personale, etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Poze pun aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 mai degraba faci un album pe net si pui doar link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 stiu ca pare aiurea, dar habar nu am cum sa fac treaba asta. probabil o sa pun o parte din poze aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 nici un clasament....nimic??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Linistea aparenta de inceput... Pregatirile din cariera de marmura Alun... o "mica" urcare pentru cei de la clasa A... in asteptarea concurentilor... va urma, in masura timpului disponibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 clasamentele finale , pentru nerabdatori. Multumim organizatorilor, ca de fiecare data (pentru mine) , a fost o cursa reusita pe toate planurile. Cred ca de mare succes ar fi ca organizatorii sa adune fotografiile facute in timpul curesi si sa le faca disponibile undeva pe net. A.pdf B.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gotzo Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 FB din partea mea. Mi-as plati acum participarea in 2014 dar imi dau astia numar mic la prolog si iarasi trec toti peste mine ca-s prea incet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Dupa momentele de asteptare, brusc, a inceput nebunia: Va urma.... Rog o postare, pentru a mai putea pune poze. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Chiar ma gandeam ca s-a ajuns sa afli despre cursele de enduro de la prieteni care au participat. Multumesc din partea celor care nu au putut sa ajunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 (editat) Pentru cei plouati .. Clasament neoficial clasa B.Pentru o zi in care un concurent nu a luat startul se 'premiaza' cu 24 ore.Pentru traseu inceput dar neterminat se acorda 18 ore; timp mai mare decit totalul ultimului cu traseu complet, pentru a ramine sub linia oficiala.Un clasament mai aproape de realizarile fiecaruia tininduse cont si de numarul de Cp-ui atinse se poate face numai cu sprijinul lui Felix. AllStars.pdf Editat Mai 15, 2013 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 asadar, sa continuam probleme tehnice si mai departe va urma rog postare, pentru a putea pune alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 keep`em coming Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Un album intreg cu TOATE pozele cine are ? sau unde pot gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 alte poze... momente de cumpana...."mai, sa-mi bag picioarele, da' tocmai pe acolo trebuie sa urc?" da, am trecut prin toate check-point-urile si ceva indicatii pretioase enjoy.... inevitabil au fost si accidente mai nasoale, dar salvamontul a fost pe faza Dupa asta, eu, motociclist de asfalt si de duminica, ars de soare si parlit ingrozitor (vorba cantecului) am plecat acasa. Punct Sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate