violetbiker Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Basca, n-am nici certificat de nastere. De ce?Ai fost clonat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 De ce?Ai fost clonat? Hammm!!! Din ce am auzit certificatul de nastere e singurul act la care nu se elibereaza duplicat!!! Adik n-ai voie sa-l pierzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caly Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Hammm!!! Din ce am auzit certificatul de nastere e singurul act la care nu se elibereaza duplicat!!! Adik n-ai voie sa-l pierzi! se elibereaza, doar ca trebuie sa platesti ceva amenda sau taxa. mai stiu un tembel care si-o pierdut certificatul de nastere. sfat: a nu se lasa la indemana copiilor si belboy, priveste partea buna a lucrurilor. de jos, numai in sus mai poti merge. si cum zicea cineva, noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Invatzatura e buna. Da` parca tot mai buna e din vorbe nu din fapte Asa ca citim si bagam la cutiutza ca nu se shtie niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 CUm vine asta cu frana fata 80% si spate 20% ?!?Ai frane asistate electronic de le dozezi mereu asa???? Nush probabil trebuia sa fiu pilot daca ma dadea mama la curse de mic. Cert e ca eu asa creca tre sa te obisnuiesti sa franezi. Iata cum fac eu: trag ambreiaju. Incep franarea pe spate (usor) o tin constanta, pun fatza putin (foarte putin) pe-o parte ca sa prind mai mult cauciuc pe sfalt. Faci ABS manual sa n-o blochezi, dar sa-ti franeze cu putere. Cat despre patzitul nostru din capul topicului: iti doresc bulan exagerat si fii mai atent. Cel mai important e sa ramanem intregi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 BA bine ca esti sanatos si mai ai putere sa si razi de toate ....yo aveam perioade d'astea cu politia ...era o saptamana cand ma oprea si de 2 ori pe zi si hata amenzile si aldata cate 4 luni nimic........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Bine ca nu-i nimic grav. Omul asa invata. Mai multa atentie pe viitor. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 Mai baieti eu sunt fericit ca mi-am luat suzuki, in primul rand. Cu ce dracu platesc rata luna asta mai vad eu. Cu actele se rezolva usor, am vorbit cu politia, am si o pila buna la evidenta populatiei. Ata este, da parca n-am facut atata rau in ultima vreme incat sa fiu pedepsit. Am mai injurat de cruci si dumnezei, recunosc. Sa fim sanatosi si sa ne vedem de drum. Viata e lunga, frumoasa si plina de peripetii. Sa nu credeti ca e prima oara cand mi se intampla lucrurii mai putin normale. Sunt trecut prin destule. Cred ca voi scrie o carte pe la 60 de ani si cu banii imi fac nepotii motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate