rockalex88 Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 (editat) Am vizitat tot ce se putea: manastiri , cetati , etc, Trei zile si 1200 de km foarte reusiti !! Bistrita - Vatra-Dornei - Campulung - Suceava - Neamt - Bicaz - Sovata - Cluj Fara prea multe de spus, ENJOY !! Editat Ianuarie 8, 2013 de rockalex88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 fain road trip! n-ai avut probleme cu motoru pe drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintu Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Frumoasa excursie,la vara deschide un topic poate ne adunam mai multi sa vizitam si restul tari.Multi vor sa mearga dar nu se indura singuri asa cum ai mers tu,bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Iar in poza 4 (sau 5), in care apare un semn de cedeaza trecerea la mijloc, ala e podu ala care in fata, stanga duce catre Borsec,si in dreapta V dornei,iar in stanga semnului e Bicaz ? in stanga , cum ai spus e bicazul tot inainte pe pod si dreapta e borsec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Felicitari pt plimbare Spune-mi te rog unde e facuta poza 2 Iar in poza 4 (sau 5), in care apare un semn de cedeaza trecerea la mijloc, ala e podu ala care in fata, stanga duce catre Borsec,si in dreapta V dornei,iar in stanga semnului e Bicaz ? adriane, nu prea cunosti bucovina, tre sa te scoatem la plimbare la vara. in poza 2 e drumul spre gura humorului. tot inainte urmeaza ilisesti, apoi stroiesti si suceava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 frumos ! ultimele 2 poze sunt minunate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 in stanga , cum ai spus e bicazultot inainte pe pod si dreapta e borsec tot inainte pe pod si stanga e Borsec; dreapta e Vatra Dornei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockalex88 Postat Februarie 10, 2013 Autor Share Postat Februarie 10, 2013 (editat) fain road trip! n-ai avut probleme cu motoru pe drum? s-a ars un bec in bord la vitezometru si cam atat ..... am avut noroc fiindca de unul singur nu mi-ar fi fost usor Felicitari pt plimbare Spune-mi te rog unde e facuta poza 2 Iar in poza 4 (sau 5), in care apare un semn de cedeaza trecerea la mijloc, ala e podu ala care in fata, stanga duce catre Borsec,si in dreapta V dornei,iar in stanga semnului e Bicaz ? poza 2 e facuta in drum spre Suceava cum vi dinspre Campulung, sa zic vreo 10-15 km de Suceva si in poza cu cedeaza trecerea e asa cum zici tu adriane, nu prea cunosti bucovina, tre sa te scoatem la plimbare la vara. in poza 2 e drumul spre gura humorului. tot inainte urmeaza ilisesti, apoi stroiesti si suceava. Exact asa am zi s si eu dar stanga de aproape, e bicaz, iar dreapta,aproape e tg neamt cred tre sa-mi fac mobra si sa calaresc zona aia e superba iasi-pascani-spataresti-gura humorului-campulung-bistrita-cj am facut-o de cateva ori cu mobra si am fost si de la campulung-moldovita (Sadova) - gura humorului,iarasi divin/superb ! cand am luat RSV, spre reghin, am luat-o initial piatra neamt- lacu rosu-gheorgheni-reghin (Cu SV ul), l-am lasat la reghin,si inapoi cu RSV prin borsec, am venit pe podu ala din poza,inspre camera (spre camera foto,cum e poza),si am luat-o dreapta apoi (spre tg neamt/iasi etc) super tare traseul si drumurile foarte bune, inafara de portiunea Lacu Rosu - Gheorgheni, peisajele superbe, multe serpentine prin padure, dar asfaltul execrabil, am crez ca imi rup motoru Frumoasa excursie,la vara deschide un topic poate ne adunam mai multi sa vizitam si restul tari.Multi vor sa mearga dar nu se indura singuri asa cum ai mers tu,bravo Merci mult, cu cat mai multi cu atat mai bine. Oricum, am avut noroc cu prietena care a fost mai hotarata ca mine cu tripul asta in doi . Pana la urma a fost superb!! L-as repeta oricand !! Editat Februarie 10, 2013 de rockalex88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pieseapriliasr Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 nice!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate