yamaha 608 Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Salutare tuturor. Pe data de 17.01.2013 va ajunge si in garajul meu un r6 ..Posed permis de conducere de 2 ani pentru categoria A. Inainte nu am avut motociclete si din cate am inteles R6 este prea vanos pentru asa ceva din prima! Sunt nebun , inconstient sa incep asa poate dar cu sfaturile voastre pe care le-am gasit pe acest site, precautia,atentia ,putin noroc si cu multe altele sper sa fiu in stare sa stapanesc aceasta frumusete.In cazul in care stiti probleme tipice pentru anul 2009 la r6 astept sa imi spuneti ca sa le previn.Motocicleta are 10.000 de km.Imi cer scuze daca nu am postat cum trebuia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 2009 a fost un an bun..a avut o recolta frumoasa. Bafta cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 E modelul american bag de seama ... Avea kilometrajul in mile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 da, nu e asa greu de "stapanit bestia" ideea e ca oricum la turatii joase nu are cuplu/putere...=> ca daca nu o duci in ture mari...nu o sa isi dezvolte puterea=> nu o sa te sperii...deci totul ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioancornean Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 ai luato cumva din alba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) Salut, Este din 2008 motocicleta. Te-ai interesat daca a fost revopsita ? Galbenul ala pare a fi o alta nuanta fata de original. ioancornean - este cea din Alba. Editat Ianuarie 9, 2013 de mexykanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Salut. Sa o stapanesti sanatos. De curiozitate, cat ai dat pe motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 Da e din alba... si in legatura cu km. da avea 1400 de mile daca am inteles bine.. si noanta difera datorita faptului k intr-o poza era lumina flash.. etc iar in cealalte nu ...nu a fost revopsita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Salut, Este din 2008 motocicleta. Te-ai interesat daca a fost revopsita ? Galbenul ala pare a fi o alta nuanta fata de original. ioancornean - este cea din Alba. E din import sua. Vopseaua e originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioancornean Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 stiu motocicleta ! nu a fost revopsita ! e o motocicleta impecabila ! NEforjata ! nu a fost scos din ea nici un calut ! sa o stapanesti sanatos ! asta te tine mult si bine ! aia 10.000 km au fost facuti la maxim jumate din puterea ei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) Exista si la acestea.. ceva asemanator ca si la masini "dam kilometrajul inapoi " ? Din mile in km sau stiu eu ? )) Editat Ianuarie 9, 2013 de yamaha 608 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Arata bine... doar ca ii trebuie semnalizari... e dificil sa semnalizezi cu mana mai ales la inceput . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) Ioancorean ma bucur sa aud asta.. sper a nu fii o vrajeala ieftina...Nu ma prea pricep deocamdata la motoare..dar am prieten care e "AS" in asa ceva si v-om vedea ce si cum.. O singura intrebare cunosti moto sau ? Din cate am inteles are semnalizari integrate.. Editat Ianuarie 9, 2013 de yamaha 608 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crst_stefan Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 s o stapanesti sanatos fara nici un fel de incidente modelul este destul de reusit mi se pare mie sau este editia limitata de la yamaha de 140 cp?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 140 de cai cu toba 2 brother ..asa am inteles.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi29 Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 da ,are semnalizari,stai linistit ,arata superb,sant detinator de r6r si sant foarte multumit de ia........batfta cu ia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crst_stefan Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 da e super r6 mai ales modelul asta da i ce i trebuie si o sa fii super multumit de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 Salut, Este din 2008 motocicleta. Te-ai interesat daca a fost revopsita ? Galbenul ala pare a fi o alta nuanta fata de original. ioancornean - este cea din Alba. E 2008 luna a 10-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioancornean Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Exista si la acestea.. ceva asemanator ca si la masini "dam kilometrajul inapoi " ? Din mile in km sau stiu eu ? )) are km reali ! am vrut sa o cumpar si eu in vara asta dar nu am avut atatia bani atunci si de la r1 mi-a fost greu sa trec la r6 din nou ! si am trecut tot la r1 dupa ceva timp avand si mai multi bani ... in fine ! motocicleta e ca noua si suna bestial ! am vrut sa o iau doar pt cauza asta ca e editie limitata ,ca e impecabila si nu a fost folosita decat maxim jumate din ce poate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crst_stefan Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 stai lin culoarea asta de mobra ta se gaseste in paleta de culori la yamaha chiar am 1 prieten care are acelasi model si aceeasi culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 are km reali ! am vrut sa o cumpar si eu in vara asta dar nu am avut atatia bani atunci si de la r1 mi-a fost greu sa trec la r6 din nou ! si am trecut tot la r1 dupa ceva timp avand si mai multi bani ... in fine ! motocicleta e ca noua si suna bestial ! am vrut sa o iau doar pt cauza asta ca e editie limitata ,ca e impecabila si nu a fost folosita decat maxim jumate din ce poate ! Mersi mult de informatii..Ma simt oarecum super bine Multumesc .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) . Editat Ianuarie 9, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 sa faci si tu un filmulet sa vedem cum suna toba aia... sunt curios asfalt uscat si toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Exista si la acestea.. ceva asemanator ca si la masini "dam kilometrajul inapoi " ? Din mile in km sau stiu eu ? )) Foarte frumos motorul.Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente! Kilometrajul se poate da inapoi destul de usor daca ai cu ce..cum iti explici ca toate mobrele au in jur de 30000-40000 de km.Pt mine nu a contat ce arata kilometrajul..a contat cum merge motorul si cum arata mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 in sfarsit si-o dat cosma motoru .. dupa 2 (sau 3) sezoane de cand ii scos la vanzare poti sa stai linistit .. motoru ii neforjat, si el era incepator cand l-a luat (l-a cumparat in state si l-a adus in tara cand s-a intors) despre km nu stiu cat de reali sunt .. oricum nu prea conteaza, important ii ca motoru sa fie intretinut cum trebe intreba cineva de toba .. parerea mea e ca suna ok, da' nu te poti astepta la nu stiu ce .. ca-i numa o finala "trasa" peste catalizator (deci tot gatuita) daca nu-i mare secret, poate ne zici si cat ai dat pe ea (stiu ca cerea cam mult fata de cat "duce" piata pe la noi) numa' bine si vezi sa n-o tragi prea tare de coada, ca zgarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate