Arthur E Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Marti sau miercuri se intoarce colegul de la Hunedoara cu toate informatiile si va putem spune cum stau lucrurile despre cazare , spatii , preturi , persoana contact . . . . Va exista si usa pe care sa scrie " Foxu " ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 ura. s a intors ? e marti multumeeeesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 o sa ninga maine - sa aiba lanturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 a incercat cineva produsele astea ? in descriere sunt super , mega,giga fantastice ((-: http://www.montangrup.ro/heatmax.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Alooo lasati tuica, a ajuns "omu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Cu tuica , fara tuica , omul a ajuns ! Din momentul de fata , Tibi ( 0723 299485 ) se va ocupa de cazari si rezervari . Va readucem aminte ca incaperile nu sunt incalzite si de aceea ar fi bine sa va pregatiti din timp cu cate o sursa de incalzire ( preferabil sa fie electrica ) . Ptr corturi nu se plateste nimic , deoarece trebuie sa ai " cohones " ptr asta ! Chiar daca nu veniti sa dormiti in cort , puteti sa-l aduceti cu voi si sa incercati senzatia , cine stie , poate anul viitor . . . Preturile vor fi : 20 ron / noapte la cazare si 15 ron taxa de participare . Preturile la mancare si la bautura vor fi mai mult decat decente , speram ! ( ex. : o bere - 3 , 4 ron , o cafea 2 , 3 ron , gulasul 6 , 7 ron , etc ) . Sa auzim numai de bine si sa ne vedem sanatosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 S-a dat deja prima camera , fericitul posesor de camera este din Bucuresti si a promis ca vine cu mobra . Rezervarile se fac doar telefonic la 0723299485 (adica la mine) cu confirmare de participare cu doua -trei zile inainte de eveniment (e o chestie de bun simt ) Camerele sunt de 2 , 3 , 4 paturi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 trisati. am spus ca pe prima sa scrie fox dragos, suni tu la tibi ? ca pe mine e suparat si a dat deja camera dubla sa fie ? eu aduc incalzitorul confim "forumistic "cu o luna fata cateva zile bagam si un avans ? ura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 pentru tine fox o sa punem si sageti indicatoare spre camera , ca sa nu te pierzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 asta e bine.promitsa las cheia anul asta la receptie atentie hondaaa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 (editat) Desigur! Prezent si eu (fara masinile de brodat). Nu-s batut in cuie, dar vin 100% Editat Ianuarie 29, 2013 de mh1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Deci, pana la urma (in afara de organizatori) suntem 3 anuntati si batuti in cuie : Io, Foxbat si batranu' Berchez. Altii mai sunt? Si eu o sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 ASA VA VREAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Binenteles prezent........nu stiu inca daca singur. dar mai anunt. Escovent, nu am sunat inca dar o sa o fac sigur sper sa mai existe loc la camera pana atunci...daca nu dormim in masina ce naiba ) asta daca nu mai vine nimeni cu mine...nu de alta da unde sa pun caloriferul )) . sa auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 am facut rezervare sambata deci prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 alo..care sambata ? de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 sambata 26.01 a facut programarea pentru vineri 15.02 si sambata 16.02 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 ola chica :)asa sa fie. soareeee.hai cu varaaaaaaaa(dero) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 LINISTE IN PARADIS !!! MAKE SOME NOISE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2013 se pare ca o sa avem si ceva zapada, daca nu se va topi pana atunci, ceva minus grade, numai bine de dormit la cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 MAI SUNT VREO 10 LOCURI LIBERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 eu si dragos nu cedam 2 in camera .fiecare cu patul lui aducem incalzitor ( electric + bahic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotea2002 Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Sal Eddy. Se pare ca pana la urma va mai bem o palinca de Baia Mare. Ne vedem la Bike on ice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Eu am fost ala cu prima rezervare. Voi pleca din Bucuresti vineri in jur de 4- 5. Ora estimata pentru a ajunge la locatie este in jur de 11 noaptea - foarte clar ca va fi nevoie de tuica fiarta. Mi-ar fi utila o harta cu ultimii kilometri - nu stiu zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 (editat) Sal Eddy. Se pare ca pana la urma va mai bem o palinca de Baia Mare. Ne vedem la Bike on ice. Placerea va fi de partea mea, facem schimb de "experienta", ca de obicei, nuu??? Nu de alta, dar a2a zi, cafeaua nu si-ar avea farmecul...=)) ------ pe Fery, nu-l aduceti? Hai va rog eu... Doar o vorba sa-i mai spun, un "detz" sa-i mai pun... ) Noh, drum fain, asfalt uscat pana in apropiere sa aveti, si sa ne vedem cu bine, ca sa bem si mai bine \m/ P.S: Il vreau prezent si pe Popa, ca Csaby nu poa` sa lipsasca! \M/ Eu am fost ala cu prima rezervare. Voi pleca din Bucuresti vineri in jur de 4- 5. Ora estimata pentru a ajunge la locatie este in jur de 11 noaptea - foarte clar ca va fi nevoie de tuica fiarta. Mi-ar fi utila o harta cu ultimii kilometri - nu stiu zona. ok, la noi e greu cu tehnologia(harti,coordonate,gps,gprs), darrrrrrr... esti salvat: 0726169889=Edd! Din momentul asta nu ai cum sa te ratacesti! Te recuperez eu! Editat Februarie 2, 2013 de Eddy Metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate