foxbat Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Eu am fost ala cu prima rezervare. Voi pleca din Bucuresti vineri in jur de 4- 5. Ora estimata pentru a ajunge la locatie este in jur de 11 noaptea - foarte clar ca va fi nevoie de tuica fiarta. Mi-ar fi utila o harta cu ultimii kilometri - nu stiu zona. da un semn vineri, eu si dragost plecam sper mai devreme. daca e, te "recuperam " si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 AMR 14 ZILE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 AMR 11 zile...a 12-a zi sunt deja acolo defatpt suntem ca venim mai multi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 CORECT 11 ZILE O MICA HARTA SPRE LOCATIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Din zona Bacau,Neamt merge cineva?Putem organiza un punct de intilnire pentru mers in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Mare bucurie ca e din nou la Cincis! Era prea 'la marginea soselei " la Hateg! Pana azi nus de ce stiam ca e tot acolo. Sac de dormit am, chef peste poate, lemne pentru foc si vin fiert sa fie! Abia astept sa ne revedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Abia asteptam sa ne revedem , unde a inceput traditia ! Noi venim cu cazanu , sa fierbem ceva in el , vin sau tuica ce o fi mai multa pe acolo Numa bine rau la nime' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 PENTRU CAZARI SUNATI LA MINE 0723 299 485 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Februarie 6, 2013 Autor Share Postat Februarie 6, 2013 Ultima data cand am fost la cincis la bikes on ice, am dormit doua nopti la cort. Afara erau -10 grade,sacul de dormit nu e special, doar cu fan sub cort si izopren si a fost destul de ok. Anul acesta vin iar cu cortul, mi-ar place sa vad mai multe corturi acolo nu e chiar asa rau, daca ai o spirtiera sau o butelie mica cu gaz e chiar ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Daca aveam un transalp sau un f650 jur ca veneam, va urmaresc intrunirea din 2009 si mereu ati facut show, sper ca o data si o data sa ne cunoastem. Toata stima si respectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 YOU'RE WELCOME !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DNY Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Vin si io pentru prima data la un eveniment moto! Abia astept... mai aduc un prieten poate-l convertim pe moto (ii biciclist) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Vin si io pentru prima data la un eveniment moto! Abia astept... mai aduc un prieten poate-l convertim pe moto (ii biciclist) FRUMOS DIN PARTEA TA , ESTI BINEVENIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 YOU'RE WELCOME !!! Multumesc Problema esta ca daca ninge sunt "mort" am gume pt asfalt (michelin power pure 2ct) si nici nu-s multi chilometri pana acasa (bucuresti) decat vre-o 410. Cu un soft enduro o mai dregi...mai legi o carpa doua peste cauciuc, o improvizatie etc...sa nu mai spun ca nu am ambreiaj, am CVT cu care pe zapada sunt ca si mort, cum accelerez un pic cum fuge spatele... Oricum va doresc distractie placuta si sa faceti cat mai multe poze, sa ne faceti in ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 vinerea viitoare ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Februarie 9, 2013 Autor Share Postat Februarie 9, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 (editat) si clujenii .... SI MAD MAX Editat Februarie 9, 2013 de escovent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Salutare, In proportie de 80% prezent si eu pt prima oara la aceasta fantastica intrunire. Doar sa nu intervina ceva la job. Eu pot sa plec sambata de dimineata. Daca mai este vreun bucurestean care pleaca tot atunci sa scrie aici sau PM si ne organizam. Weekend placut sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DNY Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Stiu ce inseamna sa te dai pe zapada... Big fuckin' respect pentru raideri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Profitati de ultima duminica la caldura ca urmeaza . . . Bikes on Ice ! O saptamana usoara tuturor si sa ne vedem cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 (editat) Sunteti formidabili ! RESPECT !!! Cum se mai spune, prin filme, " sunt prea batran pentru asa ceva" dar va admir. Editat Februarie 10, 2013 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Da respect si din partea mea.....oare o fii drumul practicabil vineri si pentru un incepator ca mine si honda lui? N-ar fii rau daca cei care pleaca vineri dimineata ar suna pe careva sa posteze starea drumului pana acolo....anul asta as venii cu honda ... ....de vazut oricum ne vedem....Tibi sun miercuri sa confirm toate 7 locuri...pana acum raman in picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 postam postam eventual suna ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Dupa cum se prezinta vremea scot mica herghelie la plimbare vineri ajung io cumva . asa in nici un caz Sa ramana vremea asa si e ok. sa ne vedem cu bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate