XorX Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) . Editat Februarie 23, 2013 de XorX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 cand face asa si nu ai aderenta sa o opresti din dat drumu la ambreiaj ai 3 variante: 1) tragi socu sa o inneci 2) astupi filtru de aer cu palma - merge la ij 3) astupi tobele de obicei cauza e autoaprindere si sau aer fals Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 cand o sa incepeti sa utilizati acaretele portiocali o sa aflati mai multe detalii despre aceste motociclete, pana atunci ar fi bine sa plecati urechea la ce spune un consumator de portocale, nu de alta dar am mancat cateva pe paine ) posibil sa se fi rupt maneta de ambreaj la impact.... si cand oracaie porcaria ca toti dracii singurul tau gand e s-o opresti. 300exc dezvolta 90HP la roata, e cam greu sa o bagi in viteza si sa-i dai drumu la ambreaj, nu de alta dar s-ar putea sa fluturi ca steagu unirii )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 cand o sa incepeti sa utilizati acaretele portiocali o sa aflati mai multe detalii despre aceste motociclete, pana atunci ar fi bine sa plecati urechea la ce spune un consumator de portocale, nu de alta dar am mancat cateva pe paine ) posibil sa se fi rupt maneta de ambreaj la impact.... si cand oracaie porcaria ca toti dracii singurul tau gand e s-o opresti. 300exc dezvolta 90HP la roata, e cam greu sa o bagi in viteza si sa-i dai drumu la ambreaj, nu de alta dar s-ar putea sa fluturi ca steagu unirii )) sa nu exageram , au undeva pe la 50-55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 bai jumba, mai taie draq din coada ursului ala de 90 BHP. Sau ai consumat prea multe? portocale.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atze3 Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 (editat) Faza e la un neamt. Io ... ca sa o opresc ... as fi astupat toba. Cau nu aveai cum sa o bagi in viteza sau alte prostii. El probabil cauta robinetul de la rezervor ... ceva ... E un Ktm EXC 300 ?! ... am impresia ... incercat cumva pe dunga bagat in dreapta mare sau pusa frana pe spate, moare motoru , nu stiu ce sa zic, nu-s expert dar asa l-am oprit pe al meu Editat Martie 1, 2013 de atze3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Un glonte între ochi sau un baros tot acolo, ca şi la viţei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate