iepure Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Am reusit sa trag o plimbare ieri , ca a fost frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budulea Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Intredevar, ieri o fost vreme frumoasa. Am iesit si eu la o plimbarica Ce motoreta conduci in clip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 budulea ce imi iese daca iti zic ce motocicleta e in videoclip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_dmx Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 ha ha scrie in titlu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Parca sunteti pe alta planeta.Si in Bacau a fost ieri cald,dar aici inca e zapada PESTE TOT ,are minim 10 cm.Si gheata nu mai spun pe marginea soselelor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 e lumea mai buna in Ploiesti mai putin audiul din rond de @SUD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eclipsaus Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Intr-adevar, a fost frumos ieri. Nici eu nu m-am abtinut si am iesit la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 honda fmx 650 frumos sunet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kill4speed Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 4:33 tipic....sai frec in poponeata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepure Postat Februarie 4, 2013 Autor Share Postat Februarie 4, 2013 Am iesit si azi si am dat o tura prin padure , nu e ceva spectaculos cand te uiti la filmare , da a fost crima , la cat noroi era , ma mir ca nu am cazut , o sa le pun cand termin de uploadat Este in padurea de la Cocosesti , traseu de 20-30 de min depinde cum e vremea si cum mergi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Daca te tavaleai pe acolo te porcaiai bini di tat =)) Inspirata alegere cu muzica )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Sir George Mihail Burghy Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Nu pot sa nu remarc cu invidie, ce trafic lejer aveti in Ploiesti(comparativ cu Buc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRC Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 (editat) La 4:33 in primul clip era sa intre ala in tine si in al 3-lea clip, exact acelasi minut, ti se opreste motorul... Editat Aprilie 4, 2013 de RRC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate