Abused Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Salutare ...credeti ca se potriveste contactul de la 2002 la 2003 ? In poze arata identic .. dar vreau sa ma asigur inainte de a cumpara . Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Verifica pe vrun site cu piese de Yamaha originale care au si codurile aferente. Compari codurile si daca sunt la fel, inseamna ca se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 nu ma pricep asa bine la contacte, insa r6 2003 are imobilizator si cheie cu cip. nu prea cred ca se potrivesc contactele cu cele de la modelul antecedent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abused Postat Februarie 18, 2013 Autor Share Postat Februarie 18, 2013 da .. nu asta ar fi problema ca am immobiliser numai ca firele care le am eu si presupun ca sunt cele pentru lumini etc . sunt maro-rosu/portocaliu si rosu/maro-albastru ... ce am gasit eu sunt cu 2 fire albastre pe care eu nu le am . sa fie asta o problema sau nu ? Sunt tot 4 fire si mufele sunt la fle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 daca tot comanzi de ce nu comanzi exact ce-ti trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 yamaha face orgi, nu motocilete! ma rog, nu-s chiar la fel de proaste ca honda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abused Postat Februarie 20, 2013 Autor Share Postat Februarie 20, 2013 asta era si ideea ... ca vreau sa cumpar ce imi trebuie .. problema este ca tot ce am gasit pentru 03-05 au alte culori . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate