vik55 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Daca reusim sa ne strangem 5 / 6 " calaretii " este tocmai bine in grupurile mai mari cam este pierdere de timp pe traseu ................... Mai vb pe seara [ 20 : 00 ] . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Daca reusim sa ne strangem 5 / 6 " calaretii " este tocmai bine in grupurile mai mari cam este pierdere de timp pe traseu ................... Mai vb pe seara [ 20 : 00 ] . Ok...mai bine sa ne gandim la o ora la care sa ne intalnim undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Corect [1] din cei care credem ca plecam sambata dim a mai fost cineva acolo ,sa aproximam cam cat se face pana acolo [2] are cineva gps/ navi pe mobra ? Eu inca nu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Corect [1] din cei care credem ca plecam sambata dim a mai fost cineva acolo ,sa aproximam cam cat se face pana acolo [2] are cineva gps/ navi pe mobra ? Eu inca nu . Sunt 100 km...functie de cum o sa mergem, tot atat o sa si facem. Crezi tu ca o sa ne trebuiasca GPS ca sa nimerim??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Ei ziceam si eu ,,,,,,,,,,,,,atunci unde si la ce ora ? OMV Chitila 8 : 30 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Ei ziceam si eu ,,,,,,,,,,,,,atunci unde si la ce ora ? OMV Chitila 8 : 30 ? Problema ar fi ca am mai vazut pe forum ca si baietii de la Free Riders pleaca la o plimbare si au dat intalnire tot in OMV la Chitila si tot la 08:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Si care este problema Omv-ul de la Chitila este destul de mare , de sicanat o facem aici nu pe traseu ....nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Sambata dar dupa asa dupa ora 12 in principiu ma bag si eu dar sunt mai comod si o iau pe A1 ,fac dreapta la Gaesti ,apoi Targoviste .....daca mai sunt amatori si intarziati ca mine ne putem lega la drum undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Cred ca vin si eu maine dimineata, tot pe la 8-9 ma gandeam sa plec din Bucuresti. Stabiliti voi locul de intalnire si ne vedem acolo sau va prind din urma daca e cazul Daca vin, vin cu pasagera dar nu mai luam si cortul, asa ca o sa vad cum facem, ori cautam cazare ori sub cerul liber.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Salutari celor din Dr.Taberei, ca vecinii. Vin si eu cu inca un amic, dar plecam sigur dupa 10.00. Pana mea...muncesc destul in cursul saptamanaii, pt. a ma "auto-mutila" si cu trezitul matinal sambata sau duminica. Ne vedem pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Ramane 8 :30 / 9 plecare la OMV Chitila ............? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 ok....8:30 cu plecare pe la 9 sa fie!!! o sa fim acolo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuiuL_r6 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Dap, confirm si eu 8:30 - 9:00 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geronimoxos Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 salutare, voi veni si eu cu voi ... ne vedem in benzinarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Acum m-am trezit, "centrul vechi" e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Interesanta intrunirea. Cam off-road (pt vitezane..) pe portiunea de dupa Dragomiresti..:| dar am reusit ). Cam putina populatie" ...dar bine pt cei care voiau ceva mai linistit . BV Black Helmets! Revin cu un link catre poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Mda...................cam scumpa acea taxa [ 15 ron ] pe cine am intrebat pt ce este nimeni nu stia pt ce este si unde s-au dus acei banii , cat despre gratargii cam inchisi la culoare precum mici lor , in rest o zi frumoasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Mai 19, 2013 Autor Share Postat Mai 19, 2013 Posted 02 October 2006 - 05:00 PM??? wtf )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Asa cum am promis, revin cu cateva poze de la "haiduceasca" intalnire . Poze pot fi descarcate timp de o saptamana de aici http://www.rocksounds.ro/poze/black_helmets_targoviste.zip Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate