theBD Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 ce frumos e buzaul cu voi in peisaj. hehee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scormoneac89 Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 super tare........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Trebuie sa ne laudam ca am luat-o numai pe unde am vazut marcaje separate pt. categoria A si B A fost fain traseul spre Sarata-Monteoru, bine marcat anul asta, dar data viitoare luam si un GPS ca sa nu ne mai ratacim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Anul acesta la concursul de enduro traseul nici nu a atins Sarata Monteoru ci doar anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Anul acesta la concursul de enduro traseul nici nu a atins Sarata Monteoru ci doar anul trecut. Posibil. Anul asta n-am fost la concursul de enduro, dar mi s-a parut prea bine marcat fatza de cel de anul trecut cand bajbaiam dupa semne. P.S. la un mom. dat am parasit traseul si ne-am indreptat catre Sarata-Monteoru pt. ca se insera si nu vroiam sa ne prinda noaptea in padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Trebuie sa ne laudam ca am luat-o numai pe unde am vazut marcaje separate pt. categoria A si B Buni de tot frate! Parca vad ca il mai scoti de 2 ori pe BDu si la anu mergeti direct la red bull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Noiembrie 14, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2006 Buni de tot frate! Parca vad ca il mai scoti de 2 ori pe BDu si la anu mergeti direct la red bull pai de! copii nostri au crescut.. tu abia te insori.. dar stiu ca poti sa recuperezi repede Bafta la raliul Dobrogei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Buni de tot frate! Parca vad ca il mai scoti de 2 ori pe BDu si la anu mergeti direct la red bull Nu merg, ca n-am GPS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 FRUMOS ,BAFTA IN CONTINU ARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 frumoase pozele...izvoranu e o legenda vie pentru enduristi ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmyn Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 frumoase pozele...izvoranu e o legenda vie pentru enduristi ?? true dath!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate