Speedy.K Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Problema e asa: KLE-ul are nevoie, se pare, de o evacuare noua. Cu finala nu-i problema, se gasesc pe toate drumurile. In schimb galerii n-am gasit pe nimeni care sa spuna explicit ca ar confectiona asa ceva. Din fabrica vine completa, cap-coada, 2 in 1, vezi poza. Ma intereseaza strict tevile, de la motor pana la finala. Asadar astept sugestii, in Bucuresti, bineinteles. evacuare kle.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 1, 2013 Admin Share Postat Martie 1, 2013 Serpisorii din inox ti-i pot face cei care le fac artizanal, pentru tuning auto, dar te costa, mai bine le iei sh de pe ebay .. http://www.google.ro/#hl=ro&gs_rn=5&gs_ri=psy-ab&cp=27&gs_id=2a&xhr=t&q=galerii+auto+inox+bucuresti&es_nrs=true&pf=p&sclient=psy-ab&oq=galerii+auto+inox+bucuresti&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.43148975,d.d2k&fp=dee6960da49ed585&biw=1016&bih=656 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 1, 2013 Autor Share Postat Martie 1, 2013 Problema e ca n-am gasit mai nimic pe Romanica SH. Cat despre "tunnerii" de auto...as prefera sa fie cu recomandare personala, ca stiu io breasla asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WZY Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 http://forum.clubmazda.ro/index.php?/topic/12661-topgear-longlife-uk/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 salut, acum cateva luni in urma am luat legatura cu cei de la Evacuari Moto Romania si baietii de-acolo mi-au recomandat pentru confectionarea galeriilor intermediare pe: Dynamite Brothers (ii gasesti pe forum) si http://www.sudura-aluminiu.ro/. Sper sa te ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 1, 2013 Autor Share Postat Martie 1, 2013 salut, acum cateva luni in urma am luat legatura cu cei de la Evacuari Moto Romania si baietii de-acolo mi-au recomandat pentru confectionarea galeriilor intermediare pe: Dynamite Brothers (ii gasesti pe forum) si http://www.sudura-aluminiu.ro/. Sper sa te ajute. Merci. Si eu tot cu Evacuari Moto Romania am de gand sa vorbesc pentru finala. O parere despre ei si despre baietii de ti-au facut intermediarele? Calitate? Pret? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Scuze, am uitat sa precizez in postul de mai devreme, din pacate eu am abandonat proiectul pentru ca am vandut motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 1, 2013 Autor Share Postat Martie 1, 2013 A, OK, merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 1, 2013 Autor Share Postat Martie 1, 2013 Cei de la Dynamite Brothers lucreaza foarte bine, folosesc inox de cea mai buna calitate. Eu am facut la ei intermediara pentru toba de la Evacuari Moto Romania. Super calitate de ambele parti! Bun. Si preturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 1, 2013 Admin Share Postat Martie 1, 2013 Asta-i o intrebare cu totul deosebita.. Daca este voie cu asa ceva am si eu una..cit costa un apartament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 1, 2013 Autor Share Postat Martie 1, 2013 (editat) Luv-ule, daca-mi zice ce a luat si la ce pret, nu crezi ca ma prind, macar in mare, daca are rost sa-i caut pe baieti sau ma las pagubas?! Sa mor io, mare oameni face forumu' asta din voi dupa ce va face moderatori... Editat Martie 1, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 2, 2013 Autor Share Postat Martie 2, 2013 Cot de evacuare pentru o finala aftermarket, facut, montat, fabricat din inox, parca 150 de lei. Merci, man. O sa-i caut pe baieti sa-mi faca un pret exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 2, 2013 Admin Share Postat Martie 2, 2013 Bravo! Atunci realizezi ca intrebarea asta: Bun. Si preturi? nu avea niciun rost? atata vreme cit urmeaza: . sa-i caut pe baieti sa-mi faca un pret exact. Nu mai fi suparacios ca stii ca am avut dreptate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 2, 2013 Autor Share Postat Martie 2, 2013 Bravo! Atunci realizezi ca intrebarea asta: nu avea niciun rost? atata vreme cit urmeaza: Nu mai fi suparacios ca stii ca am avut dreptate.. Pai avea rost, pentru ca, daca-mi zicea omu' ca l-a costat 100 de euro un cot, nici nu ma mai oboseam sa-i caut pe oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate