Soft Enduro Monteoru Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 SALUTARE ENDURISTI .Asa cum incerc sa va obisnuiesc in fiecare an cu o cursa nu de HARD ENDURO .anul acesta avem 42 km bine markati,mai bine markati un traseul 90% nou in stilul sus jos stinga dreapta nu f greu sa poata toata lumea chiar si cei mai putin pregatiti.La editia de anu asta avem mai putini km dar vom da 2 TURE numai cine da 2 ture punkteaza in asa zisul clasament considerid ca ei vor pe podium. DECI 2 TURE X 42 KM REALIMENTAREA LA LINIA DE START. COSTUL ESTE DE 125 RON DE PERSONA In care intra 5L DE BENZINA LA REALIMENTARE MASA FESTIVA TRASEU APA SI REDBULL DIN BELSUG . DIFICULTATE TRASEU, MEDIE ! ROG FIECARE PARTICIPANT SA AIBA BANI SI TELEFON LA EL,ESTE SEMNAL PESTE TOT. MAI MULTE DETALI LA NR 0766.322.594 TEO. CURSA SE DESFASOARA DOAR SIMBATA 23 MARTIE 2013 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyl23 Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 sunt incepator, dar mi-ar placea sa concurez ma incanta ideea care de altfel e una foarte buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 abia astept!! teo sa-mi tii camera!! chiar imi era dor de un concurs la Bz!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ix.paul Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 mi as dori si eu ... dar nu cunosc dificultatea.. adica ce inseamna mediu.. daca pot face fata cu xf ul meu (daca rezolv problema tehnica pana atunci ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Ca anul trecut, cu traseu pe GPS? sau benzi roz, sa nu le mai incurcam cu cele de la alte curse? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 mi as dori si eu ... dar nu cunosc dificultatea.. adica ce inseamna mediu.. daca pot face fata cu xf ul meu (daca rezolv problema tehnica pana atunci ) nu. chiar daca e soft nu. un pic de noroi la monteoru si trebuie doua atv-uri ca sa fi scos din traseu. PREZENT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 Neata !doar benzi ! Husaberg only !benzina intra in pret cea de la alimentare.ptr 2 t fara ulei isi aduce fiecare.traseul este 100% carare.dificultate mediu adica B ul din campionat.maxim B ! Nu exista zone cu noroaie sa ramii in ele,eu am facut traseul si pe zapada(cu cuie).si daca ploua traseul este pe frunza carare mica de motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Husaberg only ! primiti si ktm-uri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiddsci Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 primiti si fete??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 Banda e husaberg, da primim. Soso tu?! Sa vi neaparat!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiddsci Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 trebuie sa platim licenta si asigurare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 Nu man ! E prieteneasca! Se achita de buna voie si nesilit de nimeni fabuloada suma de 125 ron in care intra 5 l benzina la realimentare masa festiva apa redbull traseu asistenta etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 trebuie sa platim licenta si asigurare? Anul trecut nu a fost cu d-astea, nici n-are rost, de fapt e o intalnire prieteneasca. Bine Teo!! asa de incalzire dupa iarna asta! (desi am iesit si noi cu cuie sau fara cand s-a putut). Asteptam un traseu bine marcat si fara benzi vechi in zona care sa ne induca in eroare-sper ca ai fost ecologist si ai indepartat vechiturile (stii ca unii s-au ratacit nasol anul trecut). La ce ora vrei sa dai startul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelradu2003 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Rezervare pe Radu Aurelian la Paducel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 Ok.ptr rezervari in zona intrati pe infoturist selectati Monteoru si apar toate pensiunile.folositi mesajul in privat sau dati mi un tel. Sa pastram forumul strict despre intilnire.va multumesc si va astept. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Prezent! Daca ploua o sa fie distractie! Bafta! P.S. Se pleaca de la Monteoru sau de la Piramida? Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giubi Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) De la monteoru...de la paducel Cateva poze de la editia anterioara ... Si va asteptam in numar cat mai mare la cea de anul aceasta Editat Martie 5, 2013 de Giubi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 credeti ca eu cu un drz 400s as face fata la asa ceva? ca daca sunteti de parere ca DA atunci ma bag si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 F frumoase pozele.se baga cine vrea termina cine poate!?nu stiu ce sa ti zic cu motoreta nici nu stiu ce motor este!?!?ala. Traseul e de enduro nu e nici de atv macar unele zone. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) Hahahah... suzuki drz400s ... este un dual sport dar l-am pregatit mai mult de enduro decat de strada... cauciucuri cramponate, am redus din greutate... etc... ma mir ca nu stii ce este:)) nu e atv. 135kg si 40 cai Editat Martie 5, 2013 de alecs_1000rr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 HAI CU DRZ -ul Chiar as vrea sa vad cum se descurca un DRZ la enduro (nu hard enduro) si poate asa se mai curma din controversele legate de acest sport..... Fi tu acela .... take one for the team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 as fi cu mare placere , chiar daca nu am nici cea mai mica experienta ) adica in afara de cateva iesiri prin padurile de pe langa bucuresti nu prea am facut DAR pt distractie si de ce nu un pic de experienta m-as baga... acum sa vad daca am cu ce sa duc mobra acolo ca pe ea nu merg nici batut asa ca fac apel acum la cei care se duc si mai au un loc pe remorca, impartim benzina dar sa ma ajute sa imi duc si eu motoreta acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_xev Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Salutare ! Intrebare-ntrebatoare ! In primul rand, primiti castraveti ? N-am fost pana acum la nici o astfel de competitie , insa ca si cazul lui alecs_1000rr tare mi-ar placea. Am inceput anul trecut, si am vreo 10-15 iesiri la activ, d-astea soft, Cheia - Poiana Stanii - Cabana Cicas, pe traseul de picior. Acum, eu ce as vrea sa va intreb este: am vreo sansa sa ma dau pe traseul asta, sau ceva asemanator pe la Monteoru we asta, we viitor ? Sa nu fiu chiar penibil acolo cu voi Se da cineva pe acolo we asta ? Ca as veni si eu sa vad ce si cum. Altfel, alecs_1000rr, daca te hotarasti, si ne primesc baietii, noi inchiriem o remorca we ala (23-24) si mergem; am mai avea un loc si pentru tine probabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 Aaaaaa pai asta da man merge racheta.dai drumu la treaba!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Despre care vb??? ) ca daca vb despre KTM-ul lui vlad inteleg ca zici racheta ...dar daca zici de a mea as zice ca e departe de a fi racheta ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate