lucian.n Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 nu mai ai loc de campioni, dom`le... e inceput de sezon! suntem toti ruginiti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 lasa Lucica vraja ca tu te scuturi precum calul ala dupa o tava de jar si rupi traseul.. toaaata iarna ai fost pe la maratoane si tenis,nu ca noi sub patura la TV cu cana de vin fiert.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 ,nu ca noi sub patura la TV cu cana de vin fiert.. altu` care se da mironositza..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 8, 2013 Autor Share Postat Martie 8, 2013 Salutare !acum am venit de la markaj.Lucian -cam 50 de persoane sigur din ce am vb cu lumea.traseul o sa va placa ,soft nu inseamna forestier !!!!si celor mai experimentati o sa va placa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Teo, frumoase pozele.Urcari nu ne dai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 9, 2013 Autor Share Postat Martie 9, 2013 Alea sint surpriza ca se sperie lumea sin in poze nu se vad oricum. Vremea la cursa !!!!!sa dea Domnu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Cum va fi startul ? Ce presupune prologul ? Ambulanta cel putin la zona de start banuiesc ca va fi... Puncte de control pe traseu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 (editat) In zona de start este si balneoterapie Editat Martie 12, 2013 de tedted Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Si startul am auzit ca o sa fie lansat, ca la Nascar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Teo ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 12, 2013 Autor Share Postat Martie 12, 2013 Cum va fi startul ? Ce presupune prologul ? Ambulanta cel putin la zona de start banuiesc ca va fi... Puncte de control pe traseu ? salut,startul va fi in ordinea nr dupa motoror,prologul este culoar de banda stinga dreapta in S ptr a nu pleca glont in padure sa vada si spectatori ceva totul fara obstacole,anbulanta nu va fi in zona ci doar la 112 dar nu va fi nevoie,cp vor fi minim 2, ACEASTA ESTE O PRIETENEASCA ! TOTUL ESTE PE PROPRIA RASPUNDERE ! eu cu Demonu vom inchide traseul nimeni nu ramine in padure !!!!! avem atv cu platforma avem dube ptr recuperare masini de teren etc. sau anuntat multa lume rog pe cei ce vin simbata dimineata maxim la ora 9 sa fie deja inscrisi. LA 10 VREAU SA DAM STARTUL !VA ROG FITI PUNCTUALI !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Perfect ! Ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshro Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 In caz de vreme total nefavorabila ce se intampla? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 In caz de vreme total nefavorabila ce se intampla? cum e aia? tu nu sti crezul enduristului?! fie ploaie fie vant...ninsoare sau ger....deci cu exceptia potopului sau 2012 ( da ala a trecut) nimic nu ne opreste :crack: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 In caz de vreme total nefavorabila ce se intampla? pui cricu scoti casca si te apuci de baut va sparg anu asta........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshro Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Fie vreme buna, fie vreme rea, Mi se rupe-n doua pe Yamaha mea!?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 13, 2013 Autor Share Postat Martie 13, 2013 Azi am markat traseul fara o bucla de 6 km care pe ud e de nebiruit !!!daca e bine o bag in traseu daca nu nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Lasa Soso, tu nu rade ca iti dau si tie o sufa sa ma scoateti amandoi... ca doar unde's doi puterea creste )) 125 a lui stulewa si 300 al tau , faceti si voi de un 450 acolo ) Alex mi-ai binedispus ziua cu filmuletul vostru de la Monteoru. Felicitari pt realizare! http://www.youtube.com/watch?v=faevrnxNvOU&list=FLMbAAdK5DIdabvrUd9ilJxw&feature=mh_lolz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 14, 2013 Autor Share Postat Martie 14, 2013 Azi marcam pe jos !uni or sa se tonifice azi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 a mers pe jos demonu, nu pot sa cred! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 A mers de numai putea fuma!!!!! E cam greu pe jos. Vremea la cursa !Dumnezeu are si el motor ,cu siguranta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 La cererea publicului consumator de enduro aflat la inceputul carierei, voi organiza in cadrul evenimentului, bineinteles cu acordul organizatorilor ( Teo, nu te-am contactat pt ca nu mai am nr tau...) un nic curs de cum si ce sa faci la o cursa de enduro. asadar, voi lua dupa mine MAXIM 6 concurenti de nivel "incepator" pentru a-i indruma putin si a-i ajuta sa inteleaga cam cu ce se mananca treaba asta competitionala pretul distractie este 50 ron, am un om comfirmat, inca trei imi dau raspunsul zilele astea asa ca, care mai doreste, sa nu ziceti ca nu v-am spus! scopul actiunii este parcurgerea unei sectiuni cat mai mari din traseu. Teo, daca actiunea mea deranjaza in vreun mod te rog sa ma anunti negresit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 17, 2013 Autor Share Postat Martie 17, 2013 Nu !chiar mi se pare cu talent !!!! Spor la treaba te astept. Neata enduristi ! Un anunt important : La cursa fiecare sa si aduca benzina ptr realimentare !ptr ca foarte multi vin simbata dimineata nu pot sti cita benzina sa cumpar si cite bidoane nu este posibil sa asigur realimentarea.deci TAXA 100 Ron masa festiva si traseul ! Multumesc frumos ptr intelegere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 La cererea publicului consumator de enduro aflat la inceputul carierei, voi organiza in cadrul evenimentului, bineinteles cu acordul organizatorilor ( Teo, nu te-am contactat pt ca nu mai am nr tau...) un nic curs de cum si ce sa faci la o cursa de enduro. asadar, voi lua dupa mine MAXIM 6 concurenti de nivel "incepator" pentru a-i indruma putin si a-i ajuta sa inteleaga cam cu ce se mananca treaba asta competitionala pretul distractie este 50 ron, am un om comfirmat, inca trei imi dau raspunsul zilele astea asa ca, care mai doreste, sa nu ziceti ca nu v-am spus! scopul actiunii este parcurgerea unei sectiuni cat mai mari din traseu. Teo, daca actiunea mea deranjaza in vreun mod te rog sa ma anunti negresit! buna ziua as fi si eu interesat de acest curs de initiere mai aveti locuri libere ps: cine va recomanda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 18, 2013 Autor Share Postat Martie 18, 2013 Ptr detali cursa nr meu de tel,0766 322 594. Teo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate