vik55 Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Sal . Am si eu o intrebare pt voi....? unde in afara de Bavaria normal [ nu pot sa deranjez pt asemenea nimicurii ] in Bucuresti mai este vreun service / mecanic care se pricepe la BMW -uri sa imi schimbe si mie lichidul de frana fata /spate si sa raman si cu ABS dupa aceasta operatiune si uleiul de la cutie . Din pacate am gasit / incercat si pe aici pe site niste mecanici care se autointitulau mecanici cu service , ducundu-ma pana acolo am fost nevoit sa intorc repede si sa plec , cred a si eu care sunt un novice am acsa in debara niste scule mai profesionale ................. Astept recomnadarile celor cunoscatori . Toate cele bune . Vik. *moto [ Bmw / R 1200 Rt 2008 ] . ** lichid frana *** lichid ambreiaj ****ulei cutie Multam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanT Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Eu i-as deranja pe cei de la reprezentanta pentru un astfel de "nimic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Sal . Am si eu o intrebare pt voi....? unde in afara de Bavaria normal [ nu pot sa deranjez pt asemenea nimicurii ] in Bucuresti mai este vreun service / mecanic care se pricepe la BMW -uri sa imi schimbe si mie lichidul de frana fata /spate si sa raman si cu ABS dupa aceasta operatiune si uleiul de la cutie . Din pacate am gasit / incercat si pe aici pe site niste mecanici care se autointitulau mecanici cu service , ducundu-ma pana acolo am fost nevoit sa intorc repede si sa plec , cred a si eu care sunt un novice am acsa in debara niste scule mai profesionale ................. Astept recomnadarile celor cunoscatori . Toate cele bune . Vik. Multam . Esti cu ia in garantie? Daca nu, ti-am pus pe mes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 teoretic : lichidu se schimba la fel ca la masina ( e acelasi sistem ) eu nu am schimbat inca la mobra cu ABS dar la celalalte e relativ simplu . Incearca si la un service auto mai dotat si explica-le ce vrei . poate te vor ajuta ei . Sistemu e acelasi . uleiu in cutie cred ca il poti schimba si tu . e simplu . Succesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 (editat) Singura chichita la BMW este ca trebuie pus contactul ca sa mearga franele. In rest se aeriseste la toate bleederele, ca la orice sistem de franare. Centrala de ABS de sub sa, se umple si ea cu lichid si se aeriseste. Separat pt fata si spate. Nu e nevoie de niste scule sau instrumente foarte speciale: inbusuri, torxuri, inelare de 10, furtunas transparent, un dorn pentru scos placutele, un cleste pt siguranta, carpe si lichid de frana. Editat Martie 12, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Salut, Pentru aceasta operatie il poti contacta pe Patrick de la Ambulanta Moto . Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate