foxbat Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 deci dragilor eu sigur plec pe dobrici, cat de repede pot ( si la 10 daca e vremea buna ), sa fie cat mai mult timp de plimbare. tinand cont de cat de " bine" merge acest minunat site , daca n apuc sa scriu , ii dau lui Dragos de stire exact ( telefonic_) hai sa vina vremea bunaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 17, 2013 Autor Share Postat Martie 17, 2013 Da care e treaba cu vremea buna? Ce vi se topesc salopetele de ploaie inteleg ca numai e comfortul acelasi dar....asta e... doar nu o ploua tot drumul pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 uiti ceva esential. unii au o varsta , nu sunt toti cu canapeaua dupa ei si nu mi place ploaia. Ultima acceptata a fost in UA anul trecut. anul asta doar soaaaaare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 mai sunt 3 zileeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Ce ai bre cu canapelele? Am rezervat la Azalia, 2 nopti. Daca nu ninge, mergem si noi. Vin cu GT-ul. S-o mai dezmortesc si pe ea nitel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 nimic. Sefu' sa traiti veniti va rog cu ce canapea doriti .daca nu ninge, ca bine zici uraaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 sper ca pana atunci sa te lase spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 daca nu ma lasa, vin cu scuterul ca acolo nu trebuie sa franez/schimb viteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 ti-l salt eu pe cric acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 deal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 nu i pt tine, tu ai mers pe cheia :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 20, 2013 Admin Share Postat Martie 20, 2013 Copilasi, drum bun si zile frumoase sa aveti, nu pot merge, ramane pe alta data, sezonul de-abia a inceput, sa fim sanatosi:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 20, 2013 Autor Share Postat Martie 20, 2013 pai tocmai asta e toata lucrarea ca a inceput sezonul si este inca frig cand se face mai cald nu mai e nici o afacere, nu mai potzi sta in apa aia calda daca afara seara sunt peste 15 grade Copilasi, drum bun si zile frumoase sa aveti, nu pot merge, ramane pe alta data, sezonul de-abia a inceput, sa fim sanatosi:)) Deci cum toata lumea stie ca vineri vremea v`a fi frumoasa cu ploaie atat la Bucuresti cat si la Varna plecarea ramane de la benzinaria Mol de pe soseaua Giurgiului, intalnirea 11:30 pt cafea si echiparea de ploaie si ora 12 fix ridicam cricurile , toate cele bune sa ne vedem o data in bulbuci ca nu mai am rabdare PS: am o palnica buna ,buna rauuuu :rock:Luigi nu e nimic te asteptam pe seara direct in piscina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 beutura trebuie sa stea LA RECE, pe marginea piscinei man eu doar o sa miros palinca. merg pe vin dar nu stiu inca daca alb sau rosu?????????? vine si cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 20, 2013 Autor Share Postat Martie 20, 2013 L`am sunat si am vb si eu cu el, esti pregatit pt tura asta ? nu de alta dar duminica cand ne intoarcem o sa ne amintim cum a fost cand ne`am intors de la Bike`s on Ice asa o sa fie vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 pregatit , am scos echipamentul de iarna cu ocazia asta probez si mansoanele ca anul trecut nu am avut cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 (editat) Brr răcorel, am anulat rezervarea. Rămâne pe vinerea viitoare. Editat Martie 21, 2013 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 eu am invatat ca de astia mai mari ca tine ( aka gt 1600:)) ) e bine sa inveti , asa ca ma iau dupa tine, zic pas incerc cu masina maine, daca am sofer, spatele meu se pare ca zice ca am imbatranit de tot.. pusca si cureaua lata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Asa... am studiat varianta cu bacul si cu Dobrich`ul pe harta....interesanta varianta si oricand putem schimba locul de plecare si traseul daca o sa cadem de acord...DAR poate cineva sa imi dea mai multe detalii de starea drumului, adik chiar nu am chef de enduro chiar daca este drumul mai liber si prefer sa merg lejer/constant pe partea cu autostrada, adica pe Giurgiu. Drumul prin Dobrich este foarte bun, anul trecut a fost renovat integral. Doar la iesirea din Silistra are o portiuune mai naswoala, 2-3 km. In rest e ca-n palma. Si liber. Si mai scurt putin decat drumul prin Giurgiu-Varna -vara trecuta se lucra la autostrada si am fost deviati pe un drum laturalnic absolut varza. In plus, e foarte aglomerat. Vad ca sunteti ambitiosi si plecati chiar cu ploaia peste voi... Eu am zis pas (telefonic, Foxului, ce m-a semnalizat). Sa va distrati cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 alex, ia legatura cu cosmin, el vine cu masina. sau cu andrei, stie pe cineva care vine cu masina eu cu andrei "calare pe motoare" alex, ia legatura cu cosmin, el vine cu masina. sau cu andrei, stie pe cineva care vine cu masinaeu cu andrei "calare pe motoare" suntem la hotel hanat, pe drum cu ceva zapada pe parbiz si temperaturi intre 1 si 4 gradepalinca si vinul super, ne pregatim de piscina intrarea la piscina 8 leva, cu 2 mai mult decat anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 23, 2013 Admin Share Postat Martie 23, 2013 Pina la urma ai mers cu mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 cu mobrele, un varadero si un paneuropean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Bravo domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 24, 2013 Autor Share Postat Martie 24, 2013 (editat) In ciuda gerului de afara am ajuns acasa ,in Bulgaria vreme buna, maxima de 7 grade, in Romania lumea mai rea si mai a draq minima de -1 Editat Martie 24, 2013 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate