Sari la conținut

Suzuki GSX-R 600


dan.ct
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 69
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vreau si eu cateva detalii de alarma ta , te rog .

Am aflat ca ai pus Phantom M800p . ( SRI-ul e in floare )

Daca poti sa-mi dai nr pe PM ......

Multumesc .

Editat de ctrad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BikerMF multumesc pentru linkuri! sper sa o rezolv pana la urma(macar pana la jumatatea lunii mai), multumesc mult inca odata!

ctrad ti-am lasat un pm vorbim la telefon pentru mai multe detalii..

Mi-ai lasat , dar nu raspunzi .

Faci rute Ct - Mangalia ? :)

Cred ca tu erai .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, pe numarul lasat pe pm nu am primit niciun apel!

Motorul abia azi l-am facut, nu eram eu.

 

Recomand calduros pentru probleme in situatia mea userul: ------ a rebobinat statorul (atasez o poza mai jos) am readus motorul la viata, avem incarcare avem curent!! :D

post-30157-0-89998800-1367269321_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Credeam ca faci misto de noi cu liniutele alea :) E bine de stiut, l-am adaugat si eu la lista de favorite, nu se stie cand ai nevoie. Multumim!


Simpatica motocicleta, am un prieten inebunit dupa gixere :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu fac misto cu liniutele asa este numele ales.. :) pe mine m-a convins ca stie si se pricepe, mi-a spus ca ma rezolva inainte de 1mai in situatia in care a vazut doar o poza cu el, mai aveam la dispozitie si variantele cautarii la dezmembrari sau cumparat de nou insa depasea cu mult bugetul ultima varianta. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am iesit cu el in cateva plimbari nu foarte lungi, pentru un mers de incepator adaptat de mine (insemnand ca nu incerc sa-i dau cu top speed si alte nebunii) modelul asta mi se pare cea mai buna alegere, trecem peste partea mai sus mentionata cu buba statorului, e drept cand iei un lucru second hand te poti astepta la mici surprize neplacute. Ieri pe zi l-am bagat la o plimbare prin oras printre turisti ametiti care intorc pe linie continua, nu se asigura, schimba benzile fara semnal o mica jungla, e placut tare cand te plimbi pe el cu cap.

 

In schimb astazi cred ca era s-o patesc, intr-o curba, a aparut acel minunat fenomen numit point fixation, am constientizat rapid ca se intampla ceva anormal cu mine si inghetasem pe moto efectiv nu stiam cum sa trag sa urmez drumul, am trecut in treapta de viteza inferioara facand un fel de frana de motor si am abordat curba respectiva pe margine la limita cu decorul pe o suprafata acoperita dintr-un mix de nisip, praf si pietris cu mana departe de frana sa nu o patesc, m-am dus cu el cuminte l-am lasat in garaj si inchei ziua fara evenimente neplacute.

 

Paste fericit tuturor!

post-30157-0-26780500-1367768835_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare! Daca vrei vreun partener de surubareala sau de vreo tura ceva prin weekend, poate ne auzim odata. Eu merg ceva mai linistit, de obicei in limitele legale... Eu mai am vreo 2 prieteni motoristi, dar nu prea ma nimeresc la program cu ei in week-end.

Editat de banzay
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sper ca in continuare cu ceva minte in cap sa nu am niciun eveniment nefericit, cat despre inaltime undeva la 1,87 si 90kg, eu unu ma impac bine cu motorul la capitolul pozitie pe el.

 

banzay cu cea mai mare placere iesim, nici eu nu ies din limitele legale l-am luat sa ma plimb cu el nu sa ma bage in pamant.. timp de iesit se face rost deci nu va fi o problema si la surubarit de asemenea! Sunt patit cu un service renumit de la noi dar prefer sa nu dau nume si nici exemple negative despre ei, omu cat traieste invata.. o spun din proprie experienta.

 

Scarto daca ai pe cineva prieteni, cunostinte, testeaza cel mai bine inainte sa faci alegerea, mult succes in a face alegerea potrivita! :ok:

Editat de dan.ct
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oh suntem cam la fel. Asta ma framanta pe mine (eu avand 1.92 si 105 kg, atletic... cu ceva burtica) :)

Editat de Scarto
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stimabile Dan, daca vrei si ai nevoie de facut ceva pe la motocicleta, un schimb de ulei, o bujie, un filtru, un ulei sau un semering la furca, te ajut eu cu cea mai mare placere, moca. Cam stiu cum e cu service-urile pe la noi, deabia am gasit si eu unu-doi mecanici sa am incredere in ei. Unul ar fi Andrei de la mymoto, altul ar fi un baiat Marin, care am inteles ca ar fi tot acolo, desi nu am mai auzit de el de ceva vreme.

 

In rest, cu plimbarile, sa vedem saptamana asta prin weekend, tinem legatura.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O sa fie in curand un schimb de ulei cu filtru si tot tacamul ca nu stiu ce a lasat fostul proprietar inauntru. Cert e ca la un service de pe la noi am avut o simpla rugaminte sa mi se verifice + completeze si mie nivelul lichidului de racire, bazandu-ma pe incredere am mers pe mana lor (eu pana la momentul respectiv nu stiam ce si unde sa ma uit) si nu mare mi-a fost mirarea acum o saptamana sa descopar ca atunci cand i-am dat carenele jos vasul de expansiune (cred) era gol! si radiatorul era pe jumatate gol! in conditiile in care i-am rugat sa-l verifice si sa completeze.. norocul meu a fost ca nu am umblat cu ea asa. Tinem legatura banzay.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eh, lasa ca povestesc si eu mai multe despre serviceuri cand vorbim face 2 face. Au si chestii pozitive si negative, chestia grea e sa stii cum alegi serviceurile fata de problema care o ai :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Andrei multumesc! am grija de ea mai ales ca nu stiu cata grija au avut cei dinaintea mea de ea. :)

cmd tin cont de sfatul tau insa intreb, de ce? cauciucurile sunt noi sau cel putin asa mi s-a confirmat de mai multe persoane. multumesc pentru urare, asfalt uscat!



Am identificat astazi un nivel aproape de cel minim al uleiului si de aici urmatoarele semnale in bord (atasez poza mai jos) cu ceva rasfoit pe forum am aflat cum sa il trec in dealer mode si am obtinut cod eroare ¯¯C00, un schimb de ulei remediaza problema sau trebuie sa ma uit mai atent dupa altceva? acel martor in bord aprins e doar cand pun contactul, dupa ce pornesc motorul se stinge si nu apare nimic pe toata durata functionarii, la fel si atunci cand pun kill switch off urmand sa pornesc, acel "check" din bord dispare si apare temperatura motorului.

post-30157-0-13416300-1367839687_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din ce am citit C00 ala e legat de pozitia tps-ului: http://www.gsxr.com/showthread.php?t=84866 ; http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?t=307446 ; http://www.justanswer.com/motorcycle/1l2jp-does-diagnostics-code-c00-mean.html .

 

Baietii aia ziceau ca se misca tps-ul, ma gandesc ca o fi cu niste urechi mai lungi sa il poti misca, la o masina la care umblasem asa era.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acele persoane care ti-au spus ca sunt noi si ce ti-au mai spus vreau sa cred ca nu au mintit insa sunt niste cauciucuri pt motociclete TOURING !!!!!

un lucru e cert,SIGUR NU-TI VOR BINELE mai e si varianta a 2a ca sunt mediocrii!!!!



e vorba de siguranta ta,eu ti-am dat doar un sfat , eu daca-l vedeam pe un prieten cu pingelele alea i le taiam :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci domnul Dan daca ai chef de vreo tura asa mai lunga gen pana la Mangalia maxim 50km si inapoi o poti face cu mine, tot un GSXR de 600 am si eu.

De experienta nu se pune problema chiar asa cum zic unii colegi, in sensul de a strabate distante lungi, in prima zi de dovada categoria A, am mers pe GSXR 600 de la Constanta la Olt, aproape 400km, pentru prima data urcat pe un moto cu viteze(am mai condus mai demult scuter dar nu mult maxim 100-200km) si m-am descurcat foarte bine, mai ales pe centura Bucuresti, si mai ales pe A2 cu 215km/h repet in prima zi de dovada(22.09.2012).

 

Permis de B am din 2006, si acum am luat A, C, si urmeaza C+E.

 

De atunci si pana acum am facut aproape 2700km cu moto, iar la o saptamana am facut cu pasageri de la 50kg(prietena) la 90kg alt prieten, iar eu avand 68kg.

 

Iar daca ai nevoie de ceva, Banzay te poate ajuta cu cea mai mare placere.

 

Lasa un numar pe privat daca vrei pentru a ne intalni si a mai discuta.

Editat de plopy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...