motorosocsi Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 parerea mea ete ca, mobra are undeva un contact imperfect, si eu am patit la fel,dar am gasit hiba repede,si de atunci nu am mai avut probleme cu ea.bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 parerea mea ete ca, mobra are undeva un contact imperfect, si eu am patit la fel,dar am gasit hiba repede,si de atunci nu am mai avut probleme cu ea.bafta. e posibil! se verifica in ordinea dificultatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 Alta problema in seara asta. Am pus-o pe cric...era pamant jos...si POC. S-a spart carena un pic in zona semnalului si a sarit si o bucatica.Cu ce o pot lipii fara sa mai vopsesc carena din nou? Cum fac sa imi pun niste crash-paduri?Se gasesc de cumparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 super-glue! =))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 oare numai mie imi canta Salam pe topicul asta?? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Nuuuuu Ba da ne sparge shalamu asta,cine il pune?ca mai e si pe alte topicuri. On da-i un särci si aici pe forum,era un topic in care omu zice ca confectioneaza crash-pad-uri dupe orice tip de moto. Off hai ca ma sparg in figuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 RS-ul are cilindru acoperit cu nicasil daca sa rectificat ceva poti sa arunci setul si sa-ti iei unul nou.S-a incercat montarea unui cilindru de fonta dar fara succese.Si apropo ala nu e moto de mers cu 120,de acolo i se trage calarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giany Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 (editat) Am auzit de rodaj...dar stia cineva ca trebuie rodat?:|...am aflat dupa ce am cumparat-o ca are piston nou. Din cate imi aduc eu aminte,dupa 5 minute de discutii eram pe la gramezile alea de pamant si atunci ti-am zis ca iam pus piston nou,(10-15km).De rodaj stiai sau poate nu ai tinut mine dar mi-ai zis ca nu poti sa te stapanesti.In primul rand gandeste la ce poti sa patesti din cauza vitezei. Am citit aici pe forum la INCEPATORI (si eu sunt) ca un accident frontal la 50km/h poate fi echivalentul la cum te-ai arunca in genunchi pe o bordura. Asfalt uscat! Editat Martie 16, 2013 de Giany Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Aprilie 23, 2013 Autor Share Postat Aprilie 23, 2013 Posibil sa nu fi bagat in seama cand ai zis km...sau am uitat eu.Ma rog...acum nu a mai facut figuri....o fi fost vreun contact imperfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 de obicei cind se renunta la pompa de ulei si se trece la premix trebuie schimbate si jiglerele din carburator, cu unele mai mari. Altfel va merge "sarac" din cauza ca amestecul cu ulei este mai "gros" decit benzina curata si practic trece mai putina benzina in cilindru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Aprilie 24, 2013 Autor Share Postat Aprilie 24, 2013 de obicei cind se renunta la pompa de ulei si se trece la premix trebuie schimbate si jiglerele din carburator, cu unele mai mari. Altfel va merge "sarac" din cauza ca amestecul cu ulei este mai "gros" decit benzina curata si practic trece mai putina benzina in cilindru. Pai si ce jiglere sa ii pun?Ce marime?Ai idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate