frankone Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 Ok, nu-i stres ca oricum imi las si de completare dupa ce va fermenta. Daca trebuie momentan platiti ceva sa ma anunti. PLata se face la livrare, te anunt cand primesc mesaj (probabil cu 2-3 zile inainte de livrare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 OK, sa ne tii la curent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 sigur.. sper numa sa le livreze deodata, desi la soiuri diferite cred ca si perioada de culegere e diferita, deci s-ar putea sa le aduca pe rand... vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 numa' sa nu fermenteze mustu' si sa primim vinul gata facut !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Este careva printre noi cu BMW f 650 gs sau scarver care nu îl foloseste până săpt viitoare vineri ,să îmi de-a un telefon 0745538663 mihai ...doar azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 Are careva Kawasaki Versys model 2015 ? As vrea sa vad cum stau pe ea si cat ajung cu picioarele jos. Cinstesc cu o bere/suc Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 Raspuns de la jidvei: Buna seara, Vom livra la Cluj dupa 20 septembrie. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 21-22-23 e weekend, pfff.... sa speram ca ajunge dupa 24 atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 nu ar trebui sa faca livrari in weekend.. de cum ma contacteaza eu te anunt si pe tine si pe antonio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 (editat) multumim, tinem legatura! ...sa speram ca o sa vina de luni (24) incolo PS. cu vinul ala vechi ai rezolvat?? nu e comestibil?? Editat Septembrie 17, 2018 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 PS. cu vinul ala vechi ai rezolvat?? nu e comestibil?? sorry, nu am vazut postarea asta. Nu prea era ok.. eu unul nu l-as fi consumat asa, isi pierduse si din culoare si din aroma si facuse si floricele albe deasupra. Am gasit pana la urma pe cineva care il fierbe pt coniac si l-am dat tot.. In curand oricum vine bunaciunea de anu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 sorry, nu am vazut postarea asta. nu-i bai, noi sa fim sanatosi!! In curand oricum vine bunaciunea de anu asta. da da, singurul bai e ca numa' de Craciun o sa putem sa-l gustam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Deci.... Antonio & apriliacluj - ne vedem sambata de la 10 la safeway in someseni, dupa aeroport... Cu banutii si recipiente goale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Oare maine nu as putea sa vin sa-ti aduc plosca si banile? ...ca plec la paradabaloanelor.ro Campul Cetatii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Oare maine nu as putea sa vin sa-ti aduc plosca si banile? ...ca plec la paradabaloanelor.ro Campul Cetatii..... ti-am trimis PM, sa nu poluam topicu cu detalii organizatorice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Check Amu ma uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Salut, stie careva pe unde gasesc coli de clingherit? Tre sa fac garnitura pt capacul de la stator. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Mafcom, pe Bdul. Muncii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Salut, stie careva pe unde gasesc coli de clingherit? Tre sa fac garnitura pt capacul de la stator. Multam! Iti dau eu. Suna-ma si iti spun unde sa vi dupa el 0740 4unu9zero12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Un anunt primit si retransmis de fratele meu...nu cunosc personajele din poveste, asa ca ma multumesc sa postez poza si sa va rog sa gasiti pagubasul in zona d-voastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 (editat) Salut, stie careva pe unde gasesc coli de clingherit? Tre sa fac garnitura pt capacul de la stator. Multam! salut.pe str beiusului,la PERFECT SEAL. zona SANEX. duci cu tine capacul stator,ti-l scaneaza si iti taie cu laserul garniture. da sa nu zici la nimeni apropos...nu chingerlit iti trebuie acolo,ci prespan. 0,4-0,5 mm grosime. sau daca vrei s-a iti faci tu garniture,iti dau eu material. Editat Octombrie 2, 2018 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Am gasit asta pe net.. poate vreti sa votati, nu stiu a cui e initiativa, dar poate fi de folos. https://bugetareparticipativa.ro/proiecte/amenajare-parcari-pentru-scutere-si-motociclete/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Ca fapt divers Amenajarea de parcări pentru scutere și motociclete este un alt proiect care apare în bugetul municipiului pe 2018. Acesta a fost propus de PSD Cluj, acceptat surprinzător de primărie, dar încă departe de a fi pus în practică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Salut! Imi poate imprumuta azi cineva un cric mai robust? Am facut pana la o duba de 3.5 tone si nu am cu ce s-o ridic. Intre timp caut sa si cumpar unul. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 gasesti cric hidraulic la 5-8 tone in Metro pe la vreo 100ron nu-s scumpe si cred ca in orice alt magazin de bricolaj, gen DDMan, Praktiker, Leroy... PS. sorry, eu nu te pot ajuta cu imprumutul, dubele mele sunt plecate pe traseu, numai pe deseara se intorc, eu am de alea de 5 tone in ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate