Daaaaan Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 da...fostul motoland inca functioneaz ape baza de cerere de oferta pe mail...si vin piesele ca si inainte, atata ca nu mai au sediu, decat un garaj la o vila, plin cu piese. acum vreo 2-3 sapt am cumparat ceva de la ei... La Motoland? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Marturisesc ca n-am citit topicul de la cap la coada, dar am totusi o intrebare: Unde pot schimba si echilibra un cauciuc la mobra? Si la ce pret? Nu de alta, dar am fost la un service (nu ma intrebati care, ca nu stiu) unde mi-am dat singur roata jos, singur mi-am pus-o inapoi, nici nu mi-au echilibrat-o, ca au zis ca nu pot...si mi-au luat si 18 Ron Mi s-a parut cam mare pretul doar pentru a da jos un cauciuc si a pune un altul in loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Cred ca Sebi de pe Rebreanu 34 o face, daca are timp. Sau, cumpara DynaBeads si uiti de echilibrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Imi recomandati un electrician bun, am schimbat releul (la robert) si imi arata ca imi incarca doar 12.5. Ori e stricat releul ori are prierdere(cred). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 unde pot sa reglez amestecul la carburatoare la pegaso 650 ca am scimbat tobele si miroase tare a benzina. daca stie careva sa vada sa nu comit ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 unde pot sa reglez amestecul la carburatoare la pegaso 650 ca am scimbat tobele si miroase tare a benzina. daca stie careva sa vada sa nu comit ceva. La Dragos, 0745409188 , suna-l cu incredere, e f bun la carburatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 (editat) Marturisesc ca n-am citit topicul de la cap la coada, dar am totusi o intrebare: Unde pot schimba si echilibra un cauciuc la mobra? Si la ce pret? Nu de alta, dar am fost la un service (nu ma intrebati care, ca nu stiu) unde mi-am dat singur roata jos, singur mi-am pus-o inapoi, nici nu mi-au echilibrat-o, ca au zis ca nu pot...si mi-au luat si 18 Ron Mi s-a parut cam mare pretul doar pentru a da jos un cauciuc si a pune un altul in loc... Imi recomandati un electrician bun, am schimbat releul (la robert) si imi arata ca imi incarca doar 12.5. Ori e stricat releul ori are prierdere(cred). unde pot sa reglez amestecul la carburatoare la pegaso 650 ca am scimbat tobele si miroase tare a benzina. daca stie careva sa vada sa nu comit ceva. Veniti la Seth MOTORS si va rezolvam pe fiecare. In Floresti pe strada principala (Avram Iancu) langa Raiffeisen Bank (nr. 278) Editat Mai 6, 2010 de Shak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 La Dragos, 0745409188 , suna-l cu incredere, e f bun la carburatoare. Recomand si eu Dragos (Mechatronics). Nota 10 de la mine pt. atelier, calitate si ATITUDINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 sal. puteti sami ziceti unde gasesc Fork Guards ca nu gasesc. La Aprilia pe varianta Zorilor - Manastur nu au asa ceva pe stoc....nici neoprene ...nici aparatori de plastic. Azi am intrebat. Ramane varianta Louis...sau X-Motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Caut de cateva zile un cablu cu mufa jack la ambele capete, sa fie spiralat ca si ala din imagine... Are careva idee unde gasesc asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) Caut de cateva zile un cablu cu mufa jack la ambele capete, sa fie spiralat ca si ala din imagine... Are careva idee unde gasesc asa ceva? La magazine de muzica ai cautat? Cu mufa mare (Jack) sigur am vazut ca si cablu de chitara care intra in amplificator. Sunt cu ufe jack - mari. Sper sa fi inteles bine ce iti trebuie! La ceva de genul m-am referit. http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1351 Exista si mai ieftine....asta VOX e firma bunna...de aia si pretul asta. MCMusic e pe str. Horea. Ceva mai ieftin la un giga magazin in Germania http://www.thomann.de/gb/the_sssnake_wpp1060_spiralkabel.htm Editat Mai 7, 2010 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 http://www.clon.ro/stiri/cluj/articol/noi-...100506-10105100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 eu zic sa incerci la "Play" sau la "Vitacom", ambele pe Iuliu Maniu. Daca nu au iti aduc, cel putin aia d ela vitacom sigur aduc pe comanda. Caut de cateva zile un cablu cu mufa jack la ambele capete, sa fie spiralat ca si ala din imagine... Are careva idee unde gasesc asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 cum sau cu ce sa izolez imbinarea de la tobe. miam schimbat tobele si unde se pune colieru pe teava scapa. ce pot face?un silicon sau ce se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Salutare, stie cineva unde se gaseste in Cluj ulei Motul 5100.De cumparat, normal... Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 cum sau cu ce sa izolez imbinarea de la tobe. miam schimbat tobele si unde se pune colieru pe teava scapa. ce pot face?un silicon sau ce se pune? mergi pe Bulgarilor la sturimex si zi-le sa iti puna un gram de silicon (din ala de tobe, bineinteles ) si nu cred ca o sa-ti ceara mai mult decat o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Salutare, stie cineva unde se gaseste in Cluj ulei Motul 5100.De cumparat, normal... Merci Salut Incearca la baietii de la Romimoto. Ei trebuie sa aiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Salutare, stie cineva unde se gaseste in Cluj ulei Motul 5100.De cumparat, normal... Merci Exact....de la Sebi imi luam si eu Motul. Doar de curios: Cat 5100 iti trebuie? Stii ca nu e full sintetic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Exact....de la Sebi imi luam si eu Motul.Doar de curios: Cat 5100 iti trebuie? Stii ca nu e full sintetic? Salutare, pai de un schimb de ulei adica aprox 1.6L. Stiu ca e semisintetic, la mobra mea de-asta trebuie. Ma uitasem mai devreme pe louis.de si nu am vazut Motul,ma gandeam eventual ca prin ceva supermarket. O sa sun si la Sebi sa-l intreb Merci de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 La magazine de muzica ai cautat?Cu mufa mare (Jack) sigur am vazut ca si cablu de chitara care intra in amplificator. Sunt cu ufe jack - mari. Sper sa fi inteles bine ce iti trebuie! La ceva de genul m-am referit. http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1351 Exista si mai ieftine....asta VOX e firma bunna...de aia si pretul asta. MCMusic e pe str. Horea. Ceva mai ieftin la un giga magazin in Germania http://www.thomann.de/gb/the_sssnake_wpp1060_spiralkabel.htm Am gasit numai la Econix, pe Napoca 5. Cablul in sine era mama-tata, si nu tata-tata cum aveam eu nevoie, dar am luat inca o mufa jack 3.5 si o iesit ingineria pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 La Aprilia pe varianta Zorilor - Manastur nu au asa ceva pe stoc....nici neoprene ...nici aparatori de plastic. Azi am intrebat. Ramane varianta Louis...sau X-Motors. Sau poti incerca aici Eu mi-am luat de la ei Fork guarduri din neopren...ce au ei e un material care se foloseste la costumele de scafandru, 100% impermeabil, elastic si rezistent. Am prieteni enduristi care si-au luat protectii din astea, si ziceau ca de atunci n-au mai schimbat nici o garnitura sau semering la furci...n-a mai fost nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 ms de ajutor tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zenna Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 http://viatapedooroti.wordpress.com/ Foarte bun pentru incepatori,util pentru avansati,nostalgic pentru experti Enjoy... Cunoastem-cunoastem....baieti harnici care n-au baut cerneala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diana D.Star Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Stiu ca sunt multi care prefera adunaturi de pletosi in grote,gen Irish Pub,dar la fel de bine stiu ca sunt multi care prefera arta fotografierii. Asa ca, va anunt ca in perioada 5-23 mai 2010,la Muzeul National de Arta, din P-ta Unirii 30,se desfasoara expozitia de fotografie Portrete din Clujul cultural. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Mesaj completat Pardon, trebuia sa fie la "Sa mai si radem" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate