Kamikazee Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 am inteles si eu ca Sebi de pe rebreanu s-a mutat. nu stiu inca daca si-a gasit locatie sau nu. asteptam vesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Uite un link care mi-a fost extrem de util. Scheme online ("exploded diagrams") aproape la toate motocicletele, cu piese si dimensiuni ale anumitor piese. Bikebandits Editat August 21, 2012 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Mai mult INFO decat util : http://ro.stiri.yahoo.com/proiect-al-guvernului-examenul-pentru-permisul-conducere-motocicletei-150500214.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 http://unrealgamers.org/textrasucit/index.html asta e pentru distractie mai mult. sa scri cu susul in jos, lnuǝƃ ǝp ɐʌǝɔ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Pt colegii care utilizeaza varianta zorilor - manastur: este griblura in curba "mare", pe o suprafata destul de intinsa si ma astept sa ramana o vreme. Atentie mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Pt colegii care utilizeaza varianta zorilor - manastur: este griblura in curba "mare", pe o suprafata destul de intinsa si ma astept sa ramana o vreme. Atentie mare! Parerea mea e ca asemenea informatii ar trebui postate in topicul Info Trafic care la fel ar putea sa ramana sticky impreuna cu acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 http://www.4tuning.ro/tehnica-auto/cum-functioneaza-motoarele-rotative-wankel-10522.html cum functioneaza motorul rotativ wankel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 util zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Si pentru ca nu are pistoane, motorul Wankel este considerat un motor rotativ fara pistoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 despre altoit http://www.gradinomania.net/altoitul-fara-mistere/altoitul-pomilor-accesibil-tuturor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatu Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 nice !!! data viitoare cand imi voi aprinde o tigara sper sa nu-mi uit macaroanele acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatu Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 nice !!! data viitoare cand imi voi aprinde o tigara sper sa nu-mi uit macaroanele acasa eu tot timpul am la mine potcoava norocoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Insomniac Jazz Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 O informatie foarte utila, pentru cei care se incalzesc iarna cu licori bahice iar vara se "trateaza" de bacterii , posed o licoare pretioasa din zona Petrosani, Tinutul Momarlanilor, in termeni populari numita "tuica". Facuta din caise si piersici + 2-3 portocale adaugate (aromata), are doar 40 - 45 grade si este extrem de baubila! Cei curiosi vor avea parte de 3 pahare baute impreuna cu mine inainte de orice tranzactie. Se solicita 22 lei / Litru. Calitatea e garantata de producator! PS: este o cunostinta pe care m-am oferit s-o ajut, sustinand astfel productia privata a micilor gospodari ... Va indemn si pe voi sa consumati specialitati locale (regionale)! Sunt mai sanatoase si mai bune decat productiile masive de whiskey disponibile din belsug. PS2: de altfel sunt interesat sa cumpar carne de pasare pentru consum propriu direct de la producator; cei care stiti sau aveti gospodarii in apropierea Clujului dati de stire. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 stie cineva vreo firma locala care mi-ar putea confectiona din plastic un smiley face custom, de dimensiuni mari(15-20cm)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 stie cineva vreo firma locala care mi-ar putea confectiona din plastic un smiley face custom, de dimensiuni mari(15-20cm)? eventual un plexi gros, taiat in forma dorita si pus autocolant pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Celor ce nu stiu si vor sa comande produse de pe Louis,o pot face si aici: http://www.kronaumoto.ro/ .Produsele aflate in stoc,se livreaza prin curier rapid a doua zi.Celelate intre 6 si 14 zile.Peste 100 de roni valoarea comenzii,transportul e gratuit. De ce sa nu cumperi de la Sebi cand le poti ridica de la el si le iei la acelasi pret ca pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 util pt viitorii motociclisti: http://citynews.ro/eveniment/noua-lege-pentru-motociclisti-proba-practica-poligon-urmata-de-o-proba-trafic-218103 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_prodan2006 Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 La magazinul de secound-hand din Manastur (pe o straduta vis-a-vis de Toskana au adus ceva echipament moto la preturi bune: pantaloni de piele, marime M in stare buna, 35 de lei! Daca sunteti interesati, la 0754886079 ma gasiti si va pot conduce acolo sau da mai multe detalii prin telefon. Toate cele bune! Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Inca un link util: http://www.acumulatori.ro/ .Eu am acumulatorul de aproape 3 ani si pe deasupra vine si-l livreaza personal in Cluj-Napoca. Cele mai bune preturi la Varta le-am gasit aici:http://www.principalauto.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Cel mai bun raport calitate pret la baterii moto, IMHO, is alea cu gel de la fortec.ro Daca nu gasiti baterii marca IMHO, si alt brand is bune, gen Varta (ca tot ma intreba cineva pe messenger ce marca is alea IMHO) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_prodan2006 Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 La magazinul de secound-hand din Manastur (pe o straduta vis-a-vis de Toskana au adus ceva echipament moto la preturi bune: pantaloni de piele, marime M in stare buna, 35 de lei! Daca sunteti interesati, la 0754886079 ma gasiti si va pot conduce acolo sau da mai multe detalii prin telefon. Toate cele bune! Vlad Adresa magazinului e Ion Mester nr. 5, ii spune "Matex fashion". E in spatele catedralei in constructie din Manastur, la un colt de bloc, mai jos de piata Agro-alimentara Ion Mester. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Nu vinde nimeni un Stander pt spate ( pt un r6 din 2002) dati mesaj va rog !! sper ca am postat bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 PS:Bateria mea e Volton,nu Varta,ca am vrut sa vad despre ce e vorba!M-am convins:Volton-raport pret:calitate excelent! Si eu tot Volton pe gel am luat dar,dupa vreo 2 zile,cautand o baterie Varta la masina,am gasit reprezenta Varta din Cluj. Pretul la bateria moto era acelasi cu Volton,tot pe gel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate