danutu_m Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Va zic din start: NU-MI RECOMANDATI MAGAZINELE DE PE STR. MAICA DOMNULUI. Am fost acolo si magazinul Conex este singurul care are astfel de mufe dar nu le are complete (nu au pinii tata). Asadar, a mai vazut careva prin Bucuresti astfel de mufe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 parca avea un baiat in autovit, la taraba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 poti comanda la touratech de acolo mi am luat si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Strada maica domnului sunt mai multe magazine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 mufele astea sunt speciale si in principiu pentru AUTO magazinele alea au doar pentru ELECTRONICE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Martie 21, 2013 Autor Share Postat Martie 21, 2013 (editat) Cum am spus mai sus, am intrat in toate magazinele de pe Maica Domnului si singurul care astfel de mufe este magazinul Conex, insa nu mai au pe stoc pinii tata. Mi-au zis ca o comanda dureaza 2 saptamani.... In fine, cred ca o sa comand mufele de la un magazin din Craiova. Editat Martie 21, 2013 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 mai bine nu folosesti mizeriile alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 (editat) Gasesti in targul Vitan diversi conectori auto, de genul celor cautati de tine. Auto sau nu... poti sa-i folosesti fara probleme. Doar ca nu sunt sigur de calitatea lor... Daca te duci acolo, vezi mai intai la tarabe, in spate. La magazine e mai scump. p.s: am fost duminica asta in targ, deci informatia e proaspata Editat Martie 21, 2013 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noobzor Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Incearca pe www.tme.eu , livreaza in 2 zile si au cam orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Martie 22, 2013 Autor Share Postat Martie 22, 2013 (editat) Multumesc baieti. Pana la urma am comandat online de la un magazin din Craiova: www.adelaida.ro , livrarea e la fel, tot 2 zile. Apropo, care mai cautati pe viitor astfel de conectori aveti grija de unde ii luati pentru ca, de exemplu, am gasit de vanzare pe un site (http://moto-gear.ro/index.php/conector-amp-72007-05-5-buc-produs-63146.html ) 5 bucati la pretul de 86 lei in conditiile in care la un magazin de componente electronice o mufa completa cu 2 pini este ~ 7-8 lei. Editat Martie 22, 2013 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate