Owens_k2 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Salut! Ce vascozitate trebuie sa aiba uleiul din furca la cbr 600rr 2003-2004 si de ce cantitate este nevoie? Am cautat in manual si despre vascozitate nu am gasit nimic. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 531 mL pe amortizor, SAE 10W . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Owens_k2 Postat Martie 26, 2013 Autor Share Postat Martie 26, 2013 Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diuliu03 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 SAE 10W. Mai jos gasest niste informatii utile legata de modelul respectiv http://www.louis.at/_30dd233bfc50b79d0ab100739a4cfcce66/index.php?topic=bikedb&article_context=bikedb&anzeige=0&CONTENT=technik&typ_id=PC37 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Owens_k2 Postat Martie 27, 2013 Autor Share Postat Martie 27, 2013 Pentru procedura standard de servisare a furci imi trebuie semeringuri de ulei si 1 litru ulei de furca sau si semeringuri de praf? Pentru aman 2 amortizoarele am nevoie de 1, 1 litri de ulei , daca pun 100 de lililitri din cel vechi pentru a nu mai cumpara inca un bidon are ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Serviseaza doar cu ulei proaspat. Simeringurile de praf imbatranesc si ele. Le poti schimba cu unele noi - asa ar fi cel mai elegant. Daca totusi nu sunt crapate si decizi sa le pastrezi, curata-le bine de mizerie inainte sa le montezi la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Pentru procedura standard de servisare a furci imi trebuie semeringuri de ulei si 1 litru ulei de furca sau si semeringuri de praf? Pentru aman 2 amortizoarele am nevoie de 1, 1 litri de ulei , daca pun 100 de lililitri din cel vechi pentru a nu mai cumpara inca un bidon are ceva? verifica si cuzinetii! nu pune pishatul al vechi inapoi in furca! gasesti si ulei ambalat la 500 ml daca tii neaparat. eu unul iti recomand ohlins daca tot vrei sa faci o treaba buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate