valy777 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 va salut! am decis sa nu mai stau in umbra si sa va prezint si eu jucaria mea...honda cbr f4i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 frumos calut. plibari placute impreuna ..toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Daca ai max. 1,75m o sa stai bine la drum lung, fara dureri de spate. Eu la 1,83m nu m-am acomodat. Arata bine, sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 intradevar e cam incomoda daca ai peste 1,75... Misto jucaria sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Prostii... este foarte comoda. Eu la 1.89m am stat excelent pe ea... doar dureri de poponeata de la seaua un pic tare. Sa va plimbati fericiti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valy777 Postat Martie 28, 2013 Autor Share Postat Martie 28, 2013 eu am avut inainte un bandit de 600 -1995 si apoi un gixxer 1000 k3. in plus ..lucrez pe un bmw...mai vechi... parerea mea e ca fiecare are frumusetea ei, insa...sincer nu ma asteptam ca cbr-ul de fata sa imi ofere atatea satisfactii. nu mi se pare deloc incomod de condus..ba din contra as zice! dar...va respect parerile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 intradevar e cam incomoda daca ai peste 1,75... Misto jucaria sa o stapanesti sanatos depinde de om, unii-s mai comozi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 NU stiu cum ai stat tu la 1,89, comfortabil pe ea cand ea e cea mai incomoda vitezana de 600, pozitie in maini plus stai adunat pe ea. Probabil ai mers numai prin oras, nu ai stat in pozitie de mers autostrada, acolo sa te vad daca te doare spatele. Trecand de la CBR la R1 a fost extraordinar ca pozitie, muuult mai comfortabil cu Cbr-ul, nu exista comparatie. Aici ma refer la drumuri gen 3-400km, fara nici o durere sau amorteala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 am o toba pt tine. Suuuperrr http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-vand+toba+sport+leo+vince+carbon%2cpentru+cbr+f4i++-186916.html http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-vand+toba+sport+leo+vince+carbon%2cpentru+cbr+f4i++-186916.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 sa o stapanesti sanatos.....pantalonii de trening fac toti banii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate