SILVIUKAWA Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Buna.Am o problema cu acceleratia la sv 650n/2000.Mentionez ca am ghidon mai mare LSL.Cand virez la dreapta se accelereaza singura,am umblat acolo la intinderea cablului unde intra la maneta dar nu am rezolvat nimik.VA rog niste idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 31, 2013 Admin Share Postat Martie 31, 2013 Daca ai ghidon aftermarket este posibil sa-ti trebuiasca si alt cablu de acceleratie, mai lung. Mai incearca sa reglezi cablul sau vezi pe unde este tras, sa-l repozitionezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIUKAWA Postat Martie 31, 2013 Autor Share Postat Martie 31, 2013 (editat) cablu vine pe langa tubu ala in care intra axu care tine furca,in fata tubului e farul si deasupra ceasurile. Editat Martie 31, 2013 de SILVIUKAWA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 cablu mai lung, atata tot, reglajele care le ai pe camasile cablurilor sunt doar pt tensionarea celor doua cabluri si atat! Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 schimba cablul cu totul, cu unul mai lung,si dupa cail reglezi o sa fie ok. daca nu te pricepi dute la un meserias,pt. ca cu cablu de acceleratie nu e de jucat. BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate