mobiletron Postat Iulie 9 Share Postat Iulie 9 4 hours ago, Cristi Nazarov said: De curiozitate, cat a costat BMW-ul acesta? Ma bate gandul sa cumpar ceva asemanator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Nazarov Postat Iulie 9 Autor Share Postat Iulie 9 Nu cunosc!! Imi pare rau!! In general ma ocup de transport!! Posibil, cateva mii..cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Joi la 15:19 Share Postat Joi la 15:19 On 7/9/2026 at 5:51 PM, Cristi Nazarov said: Posibil, cateva mii..cred! Cateva mii a fost sigur, asta stiu. Ideea e daca au fost patru mii sau sapte mii caci este o diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Nazarov Postat Joi la 15:46 Autor Share Postat Joi la 15:46 Sunt detalii pe care nu le cunosc!! Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Vineri la 15:03 Share Postat Vineri la 15:03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate