HIGHLANDER Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 cartea verde nu o sa fie inclusa in asigurare? o sa fie separat? Sal.. Da, va fi inclusa in RCA .. si va costa aprox.. vreo 900 000 pe 6 luni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Sal.. Da, va fi inclusa in RCA .. si va costa aprox.. vreo 900 000 pe 6 luni.. indiferent de tipul motocicletei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 indiferent de tipul motocicletei?? Da, indiferent de tipul motocicletei ! ..conform acestui site : http://easigurare.ro/rca_online.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 ...am noutati!!...asigurarea si cartea verde nu sunt exagerate!!!...pt mine la bmw-950000/6 luni!!...cumnata mea face asigurari rca si c verde!! salut nu prea am fost pe net in ultima perioada ( chiar deloc) trebuie sa imi fac asigurarea de le cine am cumparat moto nu stiu la ce firma a avut-o cumnata ta unde lucreaza? la ce firma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 stie cineva unde gasesc stabilizator de benzina? sau la motoare pe injectie nu trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 salut nu prea am fost pe net in ultima perioada ( chiar deloc) trebuie sa imi fac asigurarea de le cine am cumparat moto nu stiu la ce firma a avut-o cumnata ta unde lucreaza? la ce firma se poate sa-ti faci asigurare la moto doar 6 luni intr-un an de ex. mai-octombrie inclusiv daca nu circuli mai mult cu motorul ? fara sa implice amenda sau alte cele ? salut nu prea am fost pe net in ultima perioada ( chiar deloc) trebuie sa imi fac asigurarea de le cine am cumparat moto nu stiu la ce firma a avut-o cumnata ta unde lucreaza? la ce firma se poate sa-ti faci asigurare la moto doar 6 luni intr-un an de ex. mai-octombrie inclusiv daca nu circuli mai mult cu motorul ? fara sa implice amenda sau altceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 se poate sa-ti faci asigurare la moto doar 6 luni intr-un an de ex. mai-octombrie inclusiv daca nu circuli mai mult cu motorul ? fara sa implice amenda sau alte cele ? se poate sa-ti faci asigurare la moto doar 6 luni intr-un an de ex. mai-octombrie inclusiv daca nu circuli mai mult cu motorul ? fara sa implice amenda sau altceva ? Se poate.Din cate stiu eu se poate face si pe 1 luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 Da, dar daca nu iti platesti RCA-ul ti-l radiaza taricenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 salut vreau sa imi cumpar o geanta de bagaje pt rezervor sau laterale pt un suzuky gs 500 pot fi si second doar sa fie mai ieftine ca in catalog la louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 salut vreau sa imi cumpar o geanta de bagaje pt rezervor sau laterale pt un suzuky gs 500 pot fi si second doar sa fie mai ieftine ca in catalog la louis suzuky??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 suzuky??? suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 suzuki No aÂşe, draghe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Almanahe ? Almanahe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 15, 2006 Autor Share Postat Decembrie 15, 2006 salut nu prea am fost pe net in ultima perioada ( chiar deloc) trebuie sa imi fac asigurarea de le cine am cumparat moto nu stiu la ce firma a avut-o cumnata ta unde lucreaza? la ce firma ...nu conteaza la ce firma a fost inainte!!...vino pe la mine pe la magazin si se face aici!!...ea face pt allianz-tiriac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 ...nu conteaza la ce firma a fost inainte!!...vino pe la mine pe la magazin si se face aici!!...ea face pt allianz-tiriac! face si casco ? ...nu conteaza la ce firma a fost inainte!!...vino pe la mine pe la magazin si se face aici!!...ea face pt allianz-tiriac! pune un numar de telefon pe site . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 16, 2006 Autor Share Postat Decembrie 16, 2006 face si casco ? pune un numar de telefon pe site . ...nu,pt casco va trebui sa mergi la ei la sediu!!....0721408941...nr meu!....273322 la magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 16, 2006 Autor Share Postat Decembrie 16, 2006 INCA E DE VINZARE!!!...... 7900 EURO!!!! ....IL DAU CU TOT CU PEISAJE!! 7500!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 7500!!!!! Ptiu, dar frumos mai poate fi! in rate pe 10 ani nu-l dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 Ptiu, dar frumos mai poate fi! in rate pe 10 ani nu-l dai? .... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 7500!!!!! ...7.400.- euro!!!....negociabil!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_zeppelin Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 ai vandut peisajul si a ramas motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 nu se mai vinde nimic in romania !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 nu se mai vinde nimic in romania !!! ..cita dreptate ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 De vanzare Suzuki gsxF din 1999 14.000 km toate consumabilelel sunt noi, acestea includ si: ulei, filtre, cauciucuri fata-spate, placute frana se vinde pt ca proprietarul are alt motor...a trecut la avansati (hayabusa) puteti contacta proprietarul la tel. 0744565720 pret 4500 eu motorul este intr-o stare impecabila, se pot primi referinte de la alti motociclisti din Arad de la barul Nottinghill pe centru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 De vanzare Suzuki gsxF din 1999 14.000 km toate consumabilelel sunt noi, acestea includ si: ulei, filtre, cauciucuri fata-spate, placute frana se vinde pt ca proprietarul are alt motor...a trecut la avansati (hayabusa) puteti contacta proprietarul la tel. 0744565720 pret 4500 eu motorul este intr-o stare impecabila, se pot primi referinte de la alti motociclisti din Arad de la barul Nottinghill pe centru. E motorul lui Marcel .. .. il stiu .. e foarte bun dupa parerea mea .. merita banii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate