GIV 32 Postat Februarie 15, 2007 Autor Share Postat Februarie 15, 2007 te uti prea mult la mtv ... sau la AliG bling bling ...te-am prins!!...adica ...m-ai prins!!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 .....mai am o casca faina,bmw evo 4,negru mat,marime m,<150.- euro!!>......casca este foarte putin folosita,marimea M,captuseala interioara este curata fara par sau alte urme de folosinta si este detasabila si lavabila,are inclus in pret sitemul de modificare in casca jet,...negru mat...,mici zgirieturi datorate transportului,husa transport,pret usor negociabil!!...noua costa enorm...460.- euro!... ....gata,casca s-a vindut!!...sorry,data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
25cam Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 de vanzare cagiva raptor 125cc an2004 3000km info 0742773449 camelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 7, 2007 Autor Share Postat Martie 7, 2007 de vanzare cagiva raptor 125cc an2004 3000km info 0742773449 camelia ...bine,mai camelia,dar cu motorul pe strada cind te vedem?...nici nu te-am vazut cu el vreodata si deja il vinzi?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 eu acum am vazut ca-i "membra", nu am vazut fete motocicliste in arad bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
25cam Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 stati sa se mai incalzeasca putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Anunt pt un prieten: VAND MOTOCICLETA HONDA SHADOW 600, INMATRICULATA IN AUSTRIA, PRET 1700 EURO. TEL :0741345334 ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 stati sa se mai incalzeasca putin ... ...deja este foarte cald!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
25cam Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 adevarul e ca nu am timp lucrez foarte mult si de aceea as vrea sa o vand , sa sti ca-mi pare rau pt ea dar asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 (editat) Honda, CB750, 29000, 3300 euro 0744421128 Editat Martie 8, 2007 de daxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc GIMMOTO srl Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 un nou motor pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Honda, CB750, 29000, 3300 euro 0744421128 WOW Nanule .. doar acum m-am prins ca esti tu .. si am fost la TM saptamana asta .. ne-am intalnit si nu mi-ai zis nimic .. nice .. trebuia sa mi spui cine esti .. team luat cam tare data trecuta la intrebarea " de honda ai auzit ? " .. sorry dar nu stiam ca esti tu ! .. dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 no problem dau si io una si tu una etc etc etc si vedem ce iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Vand (sau schimb cu auto:VW Polo,Ford Fiesta,Fiat Punto,Peugeot 306,etc)Yamaha YZF600R Thundercat din 97' ,18000 km, 110CP, racire apa, toba Gianelli de carbon, alarma cu 2 telecomenzi, cauciucuri noi ,baterie noua ,ulei si filtru nou ,kit de lant aproape nou,leduri verzi in bord,led albastru la pozitie.Pret 4500E. Motorul arata si merge super Ok si poate fi vazut si incercat in Arad. Tel 0723128332 Radu Thundercat-ul a plecat la Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
25cam Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 (editat) cagiva raptor 125 an 2004 3000km info 0742773449 camelia DOAR 2500 FIXXXXXXX Editat Martie 12, 2007 de 25cam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Imi vand si eu Fiara...ii de 125,un Fantic FM 400(asta-i seria lui nu ii el de 400cmc)is primu proprietar,are 6000km,rodaj facut ca la carte(3000km solo pe motocicleta,fara ture ridicate,mers domol cu el)am schimbat rulmentii de la ambielaj ca au inceput sa bata si mecanicu meu(Tibi,a good friend)cand la desfacut s-a uitat si la cilindru,piston si segmenti si s-a vazut rodajul facut brici,nu se vede uzura pe piston,segmenti sau cilindru... Eu cer pe el 1300,ca eu l-am luat cu 1600 si nu l-am trambalit prea mult...dar pretul este putin negociabil...are 25 cai si 160km/h pe bord...Imi pare rau ca tre sa il vand dar tre sa move on ca am facut A-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Imi vand si eu Fiara...ii de 125,un Fantic FM 400(asta-i seria lui nu ii el de 400cmc)is primu proprietar,are 6000km,rodaj facut ca la carte(3000km solo pe motocicleta,fara ture ridicate,mers domol cu el)am schimbat rulmentii de la ambielaj ca au inceput sa bata si mecanicu meu(Tibi,a good friend)cand la desfacut s-a uitat si la cilindru,piston si segmenti si s-a vazut rodajul facut brici,nu se vede uzura pe piston,segmenti sau cilindru... Eu cer pe el 1300,ca eu l-am luat cu 1600 si nu l-am trambalit prea mult...dar pretul este putin negociabil...are 25 cai si 160km/h pe bord...Imi pare rau ca tre sa il vand dar tre sa move on ca am facut A-ul... salut, in primul rand iti doresc bafta la vanzare! sti ce e ciudat? si eu am avut un fantic doar ca era enduro de 80 dar asta nu e in sine ceva special doar ca am si un prieten pe care il cheama stan alex (pp ca asa te numesti) doar k e din pecica si e ktm-ist oricum bafta la vanzare si te asteptam pe la pecica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&...am&ID=29509 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 salut, in primul rand iti doresc bafta la vanzare! sti ce e ciudat? si eu am avut un fantic doar ca era enduro de 80 dar asta nu e in sine ceva special doar ca am si un prieten pe care il cheama stan alex (pp ca asa te numesti) doar k e din pecica si e ktm-ist oricum bafta la vanzare si te asteptam pe la pecica! merci...sper sa il vand ca ii cam greu,ca toata lumea se uita la an nu la kilometrii,in fine...am fost si anul trecut si chiar dk am bacu anu asta fac pe dracu in patru sa vin macar pe ziua de sambata la defilarea prin Oras sa ne vedem cu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 ...de vinzare BMW R 1100 RT,an fabricatie 1996,inmatriculat recent p.f.,1100cmc,ABS fata-spate,incalzire in ghidon 2 nivele,geam reglabil electric, 2 prize 12v,sea reglabila pe inaltime 3 nivele,toate consumabilele schimbate,carte de service,consum mediu 5,5l/100km,72.000.km reali,asta-i nimic pt un motor boxer... ...carenele necesita revopsire din cauza unei treceri prin usa de la garaj(in germania),de asemenea nu are oglinda dreapta sau genti laterale sau topcase si nici casetofon... ...pretul de vinzare este de 5.500.-euro,asa cum este acum,fara cele mentionate mai sus,orice adaugari marind pretul!!...la cererea cumparatorului ma pot stradui sa procur si restul de accesorii eu neavind banii necesari in momentul de fata!! ...motorul merge si suna excelent,este un tourer prin definitie,e greu,e mare,e ca o camila care asteapta sa o incarci pt plecari lungi si trasee virajate!...dar o data ce s-a pus in miscare este cel mai bun prieten care-l vei avea vreodata,cu cit este mai incarcat(2 pers + bagaje) cu atit merge mai bine si mai rasat!! ...vit max 230km/h,indiferent de conditii sau inclinarea drumului sau alte piedici!!... ...nu este un motor usor,este mai ales pt cunoscatori si pt cei care-si doresc voiaje lungi si fara griji!...deasemenea este un motor scump el raminind la preturi mari in timp ce alte japo la virsta lui si la km lui(cele care ajung) valoreaza nu mai mult de o ceapa degerata!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 merci...sper sa il vand ca ii cam greu,ca toata lumea se uita la an nu la kilometrii,in fine...am fost si anul trecut si chiar dk am bacu anu asta fac pe dracu in patru sa vin macar pe ziua de sambata la defilarea prin Oras sa ne vedem cu bine... nici o problema si eu dau bacul asa k nu prea o sa am timp de festival dar stau la 500m de stadion asa k ma furisez cumva p'akolo conditia e sa-mi termin fzr-ul pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 ...bai!...sa nu chiuliti de la bac! ....ca ramineti repetenti si nu va mai cauta gagicile!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 (editat) Ei...nu cred ca sunt ele interesate de BAC. Editat Martie 30, 2007 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 ...bai!...sa nu chiuliti de la bac! ....ca ramineti repetenti si nu va mai cauta gagicile!! Ei...nu cred ca sunt ele interesate de BAC. :baldy: eeiii nu........dak pic bacu' inseamna ca sunt ratat.....iar gagicile bune nu umbla cu ratati (dak ratatul e plin de bani se schimba situatia ) asa ca noi nu avem decat sa invatam scuze pt offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 nici o problema si eu dau bacul asa k nu prea o sa am timp de festival dar stau la 500m de stadion asa k ma furisez cumva p'akolo conditia e sa-mi termin fzr-ul pana atunci Bafta la facut FZR-ul...eu acuma ma chinui cu carnetul...am luat A-ul,dar am picat la B,cacam-as pe ea masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate