Ciprian Supi Supuran Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Ala imi pare direct un IJ care are doar fatzaul de ceva jafoneza. Daca mi-e permis as curata acest topic din acest coltz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Nana l-am mutat eu, ia-ti comunista ca sa-ti fie permis sa deretici prin aceste coltzuri = ) )PS: Nu mai vezi bine motane batran ce esti, acest Ij e chiar Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 In sfarsit, a pus cineva un motor serios pe Hondele astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Iote domle! Daca are claxon de Honda apai ii Honda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate